Érdemes olcsóbban vásárolni fényképezőgépen interneten?
Figyelt kérdés
Sony a350-et szeretnék venni és interneten itt-ott 10e-ekkel olcsóbb. Érdemes megvenni? Vagy kihozzák és meg vesszük úgy, hogy nem tudjuk mi van benne és a végén más van benne, akkor mit tudok csinálni? Nagy ennek a valószínűsége? Ismerőseim azt mondják, hogyha kiszállítják, akkor nem nézhetem meg mi van benne, csak ha már megvettem.. csak nehogy ne legyen benne semmi. Biztonságos ez?2009. aug. 9. 16:07
1/3 anonim válasza:
néz meg hogy van e rajta pénzvisszafizetés-i garancia mert akkor viszaveszik
ha meg a tesz-veszt nézed akkor meg kell nézni hogy milyen nincs e rejta nagyobb sérülés fényképezz vele zoomolj
2/3 A kérdező kommentje:
Oks, köszönöm. Remélem is, hogy visszafizetik :S
2009. aug. 9. 16:50
3/3 anonim válasza:
az egyik ismerosom karórát rendelt egy cegtol és a ceg a rendelesnel direkt felhívta a figyelmet arra, hogy mikor átveszi bontsa ki és nézze meg. Szerintem ha tudsz olyan céget válassz aminek saját futára van és akkor te is ki tudod bontani és ha nem jó visszaviszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!