Mi a különbség a 2 jack fülhallgató között?

Figyelt kérdés
Új telefonkészülékemhez kipróbáltam több jackdugós fülest, de valamelyik nem jó hozzá. Csak annyi különbség van a kettő között, hogy a végén (fém részén) az egyiknek 3 fekete csík van (ez nem jó hozzá) a másikon pedig 2 fekete csík van. Ezen kívül mi a különbség a kettő között? névben, stb... (3.5ösről van szó)
2012. okt. 24. 17:29
 1/3 anonim ***** válasza:
52%
A 3 csíkos legtöbbször a mikrofonnal rendelkező headseteknél jelenik meg. De típust írhatnál, mert az impedancia, és hasonlók nem függenek össze ezzel.
2012. okt. 24. 17:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Samsung galaxy minim van, bementem műszaki áruházba, mutattam, hogy ehhez kell nekem fülhallgató, és adtak egy 3 sávosat, jóhiszeműen kipróbálás nélkül megvettem, majd itthon jöttem rá, hogy nem jó hozzá. Itthon ki lett próbálva tesóm szintén samsung (galaxy s2) készülékéhez vásárolt fülhallgatóval azzal pedig működött, első ránézésre semmi különbség a kettő között, ugyan az méretre is, csupán az a +1sáv eltérés van rajtuk.
2012. okt. 24. 18:12
 3/3 anonim ***** válasza:
3 csík= sima sztereó, 4csík sztereó plusz egy mikrofon tehát head set
2012. okt. 25. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!