U.balázs kérdése:
Xbox webáruház?
Figyelt kérdés
Melyik a legnépszerűbb(ahol lehetőleg nagyon sokféle termék található) webbolt xbox-hoz?? jó a platinumshop vagy a konzolstúdió?vagy van jobb?? a válaszokat köszönöm!2012. okt. 24. 14:54
1/2 anonim válasza:
www.576.hu/
www.konzolvilag.hu/
www.auchan.hu/ xD
2/2 anonim 

válasza:

én konzolstúdióba veszem mindig, bár sose netről, ha néhanapján pesten járok, mindig beugrok, még ha nincs is pénzem, körülnézni. Sajnos az tény, hogy nincs minden fent a weboldalon, a boltba számos használt játék néz vissza ránk a tömött polcokról, amikről a weboldal említést sem tesz, sőt a guitar hero gitárját szerettem volna lecsekkolni a minap, ami boltba ki van nekik rakva, de neten nem tudtam megnézni, vagy a disney sing it mikrofonnal, azt szerettem volna megnézni, hogy hány mikrofon jár hozzá, de ez se volt fent. Viszont megbízhatóak és sok garanciát adnak. Úgyhogy mindenképpen ajánlom, de személyesen nagyobb az elégedettség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!