Mi a különbség egy xbox 360 slim és a sima xbox 360 között?
De lehet kapni, pláne használtan. De én is a slim-et ajánlom, nekem is az van.
Előttem leírtak pár cuccot, de továbbá van benne beépített wifi router, ami elég kényelmes, mivel ha livera akarsz menni, akkor nem kell odavezetned különböző kábelekkel az internetet. Minden féle demókat le tudsz így tölteni ingyen.
Szerintem az se utolsó szempont, hogy igényesebben néz ki. És bár az is különbség, hogy lehet oldalra döntötten tárolni. (mármint a sima xboxot mindig vízszintesen szokták tenni slimet pedig függőlegesen) én nem ajánlom, mert tartósabb marad, ha azt is simán leteszed. És még egy indok, hogy a slimbe több a lehetőség és a kinect is olcsóbb hozzá (legalábbis ott ahol én vettem) mert a simába nem mindegy milyen a csatlakozó, és az drágább.
Utolsó előtti válaszoló!
Most akkor az jobb ha függőlegesen van felállítva, vagy az, ha vízszintesen van elfektetve? Melyiktől bírja tovább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!