Zene összeállítás?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szintetizátorok, és szeretnék egy kis segítséget kérni.
Segítsetek már nekem, hogy milyen összeállítás legyen egy lagziba, (hogy pl mennyi szám legyen egy mondjuk rock és ilyen!) vagy egy bálba, és mondjuk egy sima falunapon.
Előre is köszönöm segítségeteket.
Üdv: István
2012. okt. 22. 21:47
1/3 anonim válasza:
Ha másnak játszol rendelésre. Érdemes utánajárni a hallgatóközönség korának, nemének...stb. Más zenét igényel a fiatal és az idősebb korosztály. Ha ezzel képben vagy. Törekedj vegyes "mixet" összeállítani. Igyekezz úgy komponálni, mint Beethoven, azaz ne a légpörgősebb dalt kezd játszani. Vezesd fel, és amikor a party a tetőfokára ér, mehet igény szerint a "kemény" rock. Falunapon a falusiakat ismerve nagy divat az Edda és a mulatós zene. Bár ez lagzira is elmondható. Igyekezz, ne egyhangú zenét játszani...Nem jó az sem ha 20 dal egymás után rock, vagy mulatós. A legjobb, ha célzott koncepcióval indulsz. Találd meg a középutat... Figyeld az emberek reakcióit és ráérzel, mit kell játszanod... ;)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszod
2012. okt. 23. 16:10
3/3 anonim válasza:
Nagyon szívesen... Remélem tudtam segíteni valamit. Zenében otthon vagyok... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!