Az xbox360 hangosabb lesz a flasheléstől? Vagy az csak a hűtésmodtól van?
Nos, én még ezt nem hallottam, mivel miután kiflashelted a gépet, a berakott DVD-t ugyanúgy eredeti játéknak nézi, így ez nem valószínű.
Hogy mitől hangos?
A flashtől biztosan nem. Azzal csak azt tudod elérni, hogy másoltan játssz. A zörej, inkább a hűtésmódosítástól valószínű. A legtöbb Xbox 360-nál azért állt be a 3 led, mert túl sokáig volt használva(kb. 3-4 óra) és ezalatt túlsült a gép. Hűtésmódosítás azért jó, mivel a módosítás során a ventillátorok erősebben pörögnek vagy többet tesznek bele stb.(ezt pontosan nem tom), de ez hanggal jár. Utóbbi elkerülésére használhatod a játékok installását a vinyóra, akkor nem lesz hangos:)
Ez félig igaz, mivel flash-eléssel az alaplapon kisütnek egy csipet, én így tudom, és összeköttetésben van a fordulatszám szabályzókkal..
Mivel feljebbtolják agyorsaságot, gyorsabban pörög a ventilátor én tudom, mert én vittem e miatt szakemberhez is, és ő is azt mondta azért ilyen..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!