Hogy csináljam meg az xbox liveot a dobozán az van hogy 2 évig xbox liveozhatok de nem tudom hogy ezt hogy kell megcsinálni?
Figyelt kérdés
2012. okt. 20. 14:59
11/14 A kérdező kommentje:
nem adtak hozá nekem ien utmutatót
2012. okt. 23. 13:48
12/14 anonim válasza:
Akkor az vagy flashelt, vagy használt cucc, azért nincsenek papírok. (anno nekem se adtak hozzá szinte semmit)
Másrészt hogy lehet 2 évig live-ozni? Veszel két évre való előfizetést, vagy beváltasz kódot két évre.
Egyébként az előfizetést hozzáköti a profilodhoz, szóval ugyanazon a gépen másik profillal nem leszel Gold tagságos.
Vagy a kérdést úgy érted, hogy ingyen live-ot kapsz két évre?
13/14 anonim válasza:
Ez érdekes....Nemrég vettünk x-boxot vadi újan és 3 hónap ingyenes internet hozzáférést ad.Sokallom a 2 évet...
14/14 anonim válasza:
használtan vetted a gépet? nem lehet, h bannolva van Live-rol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!