Kaptam egy tv-t de valami nincs rendben vele? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Egész jó kis tv, egyetlen problémája hogy enyhén pirosas, rózsaszínes a kép. Ez javítható lenne?
2012. okt. 19. 16:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Én először megnézném a kép beállításokat,mert lehet csak elvan állítva.
2012. okt. 19. 16:47
 2/5 anonim ***** válasza:
*el van
2012. okt. 19. 16:48
 3/5 D.O.81 ***** válasza:

Üdv?

És milyen modell?

Régi-új?

Ki gyártotta?

Mert a hiba nagyon sokrétű lehet.

A válasz meg nagyon hosszú.

Pontosítsad legyél szíves.

Üdv!

2012. okt. 19. 16:48
 4/5 A kérdező kommentje:

Próbáltam állítani, de az nem segített.

Samsung tv CW29Z68P .. úgy 7-8 éves lehet.

2012. okt. 19. 16:53
 5/5 D.O.81 ***** válasza:

Üdv!

A színeltolódást több dolog is okozhatja. A hiba a szín-dekódoló kapcsolásban van. Mivel ez már gyakorlatilag digitálisan birizgált rendszer, így lehet elmászott munkaponti áram a végfok körben, száraz szűrő kondenzátor, szivárgó hidegítő kondenzátor, megnyúlt ellenállás, ripplis tápfeszültség és tápfeszültség problémák.

Ha saját magad akarsz a végére járni, akkor kell a TV szervizkönyve, meg néhány műszer és tapasztalat, vagy javaslom neked a 15. kerületben a RÁVISZT a Drégelyvár utcában. Számuk: 06-1-418-22-25. Olyan 5-7000Ft javítási költségre számítsál.

Üdv!

2012. okt. 19. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!