Mit kell tudnom az xbox-ról ha venni szeretnék egyet?
Hali!
Én Karácsonyra szeretnék venni egy XBOX-t!
De nem tudok róla semmit sem, azt hittem hogy olyasmi mint a PS2 be dugom a kábeleket a helyükre lemezt bele és már játszhatok is!
De minden hirdetés újabb és újabb információkat tartalmaz amiket nem tudok meg érteni sehogy sem:(
3 ledes, 20 gb- os 60 gb-os ilyen alaplap olyan hűtés, DVD olvasó!
Légy szíves segítsen valaki mert nem akarok tudatlanul egy ilyen komplikált eszközt venni.
Előre is köszönöm a segítséget.

Ez nem egy komplikált eszköz.
Minden fontos információ megtalálható róla a neten 2 perc alatt.
Nem érdemes használtakkal foglalkozni, zsákbamacska.
2 típus van jelenleg forgalomban, ami csak tárhelyben különbözik, a nagyobbat érdemes megvenni.
Bemész egy boltba és veszel egy 250GB-s Xbox slimet és a kívánt játékot, hazamész, és pont mint a PS2-nél is, összedugod a tévével, berakod a lemezt és már játszhatsz is.
Lehetőleg ne 576-ban meg Media Markt-ban vegyél, mert másfélszeres áron árulják, árgép.hu segítségével találhatsz a közeledben levő olcsó boltokat.

Semmi különös nincs, Xbox 360 Slimet vegyél, ha teheted 250 gb-ost, mert ha fel tudod másolni a játékot akkor utána nem használódik annyira a lemez.
Wifi is van rajta, és ha előfizetsz az Xbox Live Gold-ra (3x1 hónap ingyen jár a boxhoz az elején), akkor máris játszhatsz a barátaiddal online, vagy akárkivel a világon.
Egyébként a neten mindent megtalálsz róla, de ha lenne kérdésed, írj nyugodtan privátba.

Most itt kapod meg legolcsóbban a gépet.
Nem komplikált abban az előttem szólónak igaza van hogy nem árt felmásolni a játékokat a HDD-re és onnan futtatni mert kiméled az olvasó fejet a meghajtóban egy játék felmásolása 6-8 perc alatt megvan.A Live szolgáltatás egy évre 7490Ft az havi 600Ft-ra jön ki.
Még annyi ha Full HD TV-d van akkor egy HDMI kábel is kell hozzá hogy a kép minősége tökéletes legyen.
Értem köszönöm!
Még volna kérdésem ha nem gond.
Én fekete calssicon gondolkodom azt meg éri meg venni vagy az nem tudja futtatni a mai játékokat pl:Dragon age 2 vagy sims 3... stb
Továbbá még az érdekelne hogy írót lemezt lehet-e működtetni meg éri-e?

Köszönöm újfent a segítséget!
Sajnos anyagi állapotom nem engedi meg a vadonat új xbox 360-t!
Ezért kénytelen vagyok be vállalni a zsákbamacskát:(

ha használtat veszel , akkor az sem zsákba macska csak meg kell tudnod róla egy két dolgot! A hűtés azokba a gépekbe kell aminek az alaplapjuk jasper előtti , mert ezekben a hűtés túl kicsi és a bent rekedt meleg levegő miatt tönkre mehet a géped. Ekkor lesz a 3led. Ez a gép halálát jelenti, amit mostmár tudnak javítani, de nem olcsó és a végleges lehetőség egy alaplap csere , ami nem olcsó.
Kérdések amiket mindenképp tegyél fel: Volt már három ledes hibája? Milyen alaplap van benne: Ez legyen falcon vagy jasper, a falconnak a hűtését kicsit felkell húzni ez egy két ezer forint tényleg nem drága.(valamint a gépet játék után kicsit járasd a dashboard-ban és akkor még pörög a venti , ezzel óvod a gépet) Kérdezd meg milyen a dashboard rajta(az 15574 utáni gépeket nem lehet RGH-zni ami nagyon jó kis dolog, mert így külső vinyóról futtathatsz játékot , és sosem kell újra flashelni a gépedet)Kérdezd meg , hogy a cd bent szokott-e ragadni, mert néhánnyal ez is probléma. Bármi kérdésed van amúgy én szivesen segítek írj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!