Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit kell tudnom az xbox-ról...

Mit kell tudnom az xbox-ról ha venni szeretnék egyet?

Figyelt kérdés

Hali!

Én Karácsonyra szeretnék venni egy XBOX-t!

De nem tudok róla semmit sem, azt hittem hogy olyasmi mint a PS2 be dugom a kábeleket a helyükre lemezt bele és már játszhatok is!

De minden hirdetés újabb és újabb információkat tartalmaz amiket nem tudok meg érteni sehogy sem:(

3 ledes, 20 gb- os 60 gb-os ilyen alaplap olyan hűtés, DVD olvasó!

Légy szíves segítsen valaki mert nem akarok tudatlanul egy ilyen komplikált eszközt venni.

Előre is köszönöm a segítséget.

2012. okt. 19. 10:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem egy komplikált eszköz.

Minden fontos információ megtalálható róla a neten 2 perc alatt.

Nem érdemes használtakkal foglalkozni, zsákbamacska.

2 típus van jelenleg forgalomban, ami csak tárhelyben különbözik, a nagyobbat érdemes megvenni.

Bemész egy boltba és veszel egy 250GB-s Xbox slimet és a kívánt játékot, hazamész, és pont mint a PS2-nél is, összedugod a tévével, berakod a lemezt és már játszhatsz is.

Lehetőleg ne 576-ban meg Media Markt-ban vegyél, mert másfélszeres áron árulják, árgép.hu segítségével találhatsz a közeledben levő olcsó boltokat.

2012. okt. 19. 11:24
 2/9 anonim ***** válasza:

Semmi különös nincs, Xbox 360 Slimet vegyél, ha teheted 250 gb-ost, mert ha fel tudod másolni a játékot akkor utána nem használódik annyira a lemez.

Wifi is van rajta, és ha előfizetsz az Xbox Live Gold-ra (3x1 hónap ingyen jár a boxhoz az elején), akkor máris játszhatsz a barátaiddal online, vagy akárkivel a világon.

Egyébként a neten mindent megtalálsz róla, de ha lenne kérdésed, írj nyugodtan privátba.

2012. okt. 19. 13:03
 3/9 anonim ***** válasza:
81%

Most itt kapod meg legolcsóbban a gépet.

[link]

Nem komplikált abban az előttem szólónak igaza van hogy nem árt felmásolni a játékokat a HDD-re és onnan futtatni mert kiméled az olvasó fejet a meghajtóban egy játék felmásolása 6-8 perc alatt megvan.A Live szolgáltatás egy évre 7490Ft az havi 600Ft-ra jön ki.

[link]

Még annyi ha Full HD TV-d van akkor egy HDMI kábel is kell hozzá hogy a kép minősége tökéletes legyen.

2012. okt. 19. 13:36
 4/9 A kérdező kommentje:

Értem köszönöm!

Még volna kérdésem ha nem gond.

Én fekete calssicon gondolkodom azt meg éri meg venni vagy az nem tudja futtatni a mai játékokat pl:Dragon age 2 vagy sims 3... stb

Továbbá még az érdekelne hogy írót lemezt lehet-e működtetni meg éri-e?

2012. okt. 20. 10:28
 5/9 anonim ***** válasza:
A régi Xbox Classic nem tudja futtatni az Xbox360-as játékokat.A mostani Xbox360 lehet okosítani(RGH vagy Flash) és viszi az írott játékokat is.
2012. okt. 20. 13:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Azt még elfelejtettem mondani hogyha okosítod a gépet nem tudsz Live-ozni kimaradsz a multi lenyűgöző élményeiből(többen nyomtok egy játékot egyszerre)nem tudsz játék kiegészítőket letölteni(DLC-k)sem zenéket és demókat.Az Xbox360 netezésre is alkamas van Youtube,Internet Explorer és, hamarosan jön a Skype is.Az én véleményem hogy próbáld ki először a Live szolgáltatást és ha nem jön be a dolog akkor még mindig okosíthatod a gépet,ezt azért mondom mert mostanában elég sokan kérdezik hogyan lehet visszaállítani az Xbox-ot hogy Live-ozni tudjanak.A visszaállítás csak akkor lehetséges ha a Flash előtt elmenteted az eredeti Firmware-t egy lemezre így később ha meggondolod magad nem kell kiolvastatni a gépből 5-6 ropiért.
2012. okt. 20. 13:15
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm újfent a segítséget!

Sajnos anyagi állapotom nem engedi meg a vadonat új xbox 360-t!

Ezért kénytelen vagyok be vállalni a zsákbamacskát:(

2012. okt. 20. 15:56
 8/9 anonim ***** válasza:

ha használtat veszel , akkor az sem zsákba macska csak meg kell tudnod róla egy két dolgot! A hűtés azokba a gépekbe kell aminek az alaplapjuk jasper előtti , mert ezekben a hűtés túl kicsi és a bent rekedt meleg levegő miatt tönkre mehet a géped. Ekkor lesz a 3led. Ez a gép halálát jelenti, amit mostmár tudnak javítani, de nem olcsó és a végleges lehetőség egy alaplap csere , ami nem olcsó.

Kérdések amiket mindenképp tegyél fel: Volt már három ledes hibája? Milyen alaplap van benne: Ez legyen falcon vagy jasper, a falconnak a hűtését kicsit felkell húzni ez egy két ezer forint tényleg nem drága.(valamint a gépet játék után kicsit járasd a dashboard-ban és akkor még pörög a venti , ezzel óvod a gépet) Kérdezd meg milyen a dashboard rajta(az 15574 utáni gépeket nem lehet RGH-zni ami nagyon jó kis dolog, mert így külső vinyóról futtathatsz játékot , és sosem kell újra flashelni a gépedet)Kérdezd meg , hogy a cd bent szokott-e ragadni, mert néhánnyal ez is probléma. Bármi kérdésed van amúgy én szivesen segítek írj privit.

2012. okt. 21. 14:26
 9/9 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen, élni fogok vele ha úgy hozza szükség!
2012. okt. 22. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!