Xbox 360 játék közben?
ezt a kérdést inkább csak attól kérdezem akinek van xbox-ja vagy ért hozzá, hallottam olyanokról, fektetve tönkremehet.
Akkor hogy kell tartani? pls ha tudtok képet is tegyetek fel mert nem értem mi a különbség a állított és a függőleges között (ebben az esetben ugyanis mások azt mondták ez két különböző tartás). a válaszokat köszönöm...

A box 50 és 70 fokos hőmérséklet között dolgozik gyári hűtéssel, de elérheti a 80 fokot is, ilyenkor a hűtőbordák alatt található hővezető paszta igencsak lágy állapotú és képes arra, hogy az állítva használt boxnál egyszerűen kifolyik a borda és a processzor közül és már jön is a három piros led. Axenon lapos boxokat előszeretettel használták álló helyzetben, ezért lett a 70%-uk hibás. Jó tanács: ne használd állítva a boxot, mert nemcsak túlmelegedhet, de az optikai meghajtóknak a normál működési helyzete a vízszintes, így ha függőleges helyzetben működik, akkor a csapágyak, amik benne találhatók, nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, ezáltal hamarabb tönkremennek. -Egy szervizes írásából idézve-
Sokáig állítva tartottam, semmi problémám nem volt vele évekig. Mostanában játékhoz ledöntöm, merthogy ennyi helyen írják már. Szerintem külön amiatt, hogy fekteted baja nem lehet. (Ez nem azt jelenti, hogy nem lehet baja, hanem azt, hogy a fektetés miatt nem.)
Legfontosabb, hogy miközben megy ne mozgasd, mert bedarálja a lemezt, és még az olvasó is tönkremehet. (Tapasztalat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!