Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mitől jobb az XBOX mint a Wii?

Mitől jobb az XBOX mint a Wii?

Figyelt kérdés

2012. okt. 16. 19:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ez most komoly ez a kérdés?
2012. okt. 16. 19:19
 2/11 anonim válasza:
A wii ahoz vannak vezetek nelkuli joystickekde keves jatek van hozza
2012. okt. 16. 19:20
 3/11 anonim ***** válasza:
Az xbox hoz is vezetéknélküli van
2012. okt. 16. 19:23
 5/11 anonim ***** válasza:
Miért lenne jobb?
2012. okt. 16. 22:55
 6/11 anonim ***** válasza:

Már elnézést,kinek mi a jobb?

Hardverileg jobb az X-box 360,de engem sepciál ez nem érdekel. Wii,ps3,és 360 között vacilláltam,és végül a Wii mellett döntöttem.

Indoklás:

Utálom a mai játékokat: akció,lövöldözős stb...!

X-box 360-ra tömegszámmal vannak ,,mai,, játékok,amik pl: vérengzősek! Wii-re sokkal több barátibb játékok vannak!

És hozzátenném nekem a Mario a favorit!!!

Nekem a Wii sokkal jobban bejön,nem minden a hardver...

Az X-box 360 sokkal jobb HARDVERILEG A WII-nél,de csak hardverileg....!

2012. okt. 16. 23:02
 7/11 anonim ***** válasza:
Mert jobb játékok vannak rá! :)
2012. okt. 17. 09:16
 8/11 anonim ***** válasza:
a wii sokkal jobb, ha durva játékokat akarsz arra ott a pc(bár wii-re is van öldöklős de nem jellemző(madworld, cod, stb))egyébként sokat vagyok fent aukciós oldalakon hogy találjak wii-hez játékot alig van senki nem adja el mert a wii-hez jó játékok vannak, míg xbox és ps2,3 játékok százával fent vannak
2012. okt. 17. 13:01
 9/11 anonim ***** válasza:
73%

6os vagyok, Kedves Utolsó!

EGYETÉRTEK!!!

2012. okt. 17. 14:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Csupán annyival jobb hogy a wii-re már nem nagyon gyártanak játékokat emellett az Xbox-ra folyamatosan jönnek ki az újabbnál újabb játékok. Az teljesen mind1 hogy hardverileg jobb, de nem csak öldöklős meg fűrész 1-7 játékok vannak rá, hanem JÓ játékok vannak rá pl: Fifa 13, Skate 3, Nedd For Speed sorozat. Szóval ez hülyeség hogyaz Xbox nem jobb mint a Wii. Nekem is volt wii-m, de meguntam és eladtam. Pár hónappal később vettem egy Xbox 360 Kinect-et, teljesen meg vagyok elégedve vele.
2012. okt. 17. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!