Milyen Xbox 360-at vegyek?

Figyelt kérdés

Az biztos,hogy Slim gépet szeretnék.

A kérdéseim a következőek:

-Melyik gépeket lehet flashelni?

-Melyik a megbízhatóbb az rgh vagy a flash?

Azért kérdezem ezeket mert bementem több boltba is és diszkréten próbáltam ezekre a kérdésre választ kapni de mindenhol azt mondták,hogy semmiféle módosítás nem végezhető egyik gépen sem és úgy kezeltek mint valami kórházból szabadult őrültet.

Nem akarok megvenni egy gépet amit aztán nem tudok módosíttatni. Hosszú távon a játékvásárlás nem túl kifizetődő.

2012. okt. 14. 22:30
 1/2 anonim ***** válasza:
A 2011.08 utánit már nem lehet flashelni. Az rgh.jobban megéri. De az pedig a dash verziótol függ, hogy lehet e csinálni. Szóval ha meg vetted, még véletlenül se frissíts!
2012. okt. 15. 00:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Én a helyedben hardveraprón vennék, ha már úgy is rgh-s boxot akarsz. Vannak direkt olyan szakemberek, akik megveszik a gépeket, megcsinálják az rgh-t és úgy adják el. Tényleg csak le kell ülni és élvezni a játékot. Ezek teljesen friss gépek csak ennyit voltak "beletúrva" az RGH miatt. Ja és ha megteheted akkor mindenképp rgh , azokkal nem kell vacakolni.
2012. okt. 21. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!