Az MP4-em bekapcsoláskor mindig felhozza a philips logot utána meg kikapcsol, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
mikor apu laptop-jához volt egyszer csatlakoztattva nem ismerte fel utána feltöltöttem és ment de ma mikor rácsatlakoztattam apu laptopjára a fentebb említett dolgokat csinálta, azonnal kihúztam de mikor megint próbáltam be kapcsolni megit azt csinálta pedig nincs is bedugva. most mit csináljak?
2012. okt. 14. 16:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a firmware-rel lett vmi baj. Nekem mp3 lejátszóm van tőlük, ahhoz van egy program, amivel bármikor újrateszem a firmware-t és minden megy tovább. Fontos, hogy csak olyan dolgokat próbálj, amit a gyártó is ajánl (főleg, ha még garanciás). A lejátszódnak van egy típusszáma, keress rá a philips oldalán és ki fogja dobni, hogy ilyenkor mi a teendő!
2012. okt. 14. 20:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Esetleg az akkumulátor gyenge lehet, ez esetben is csinálhatja, ha nincs töltőn, vagy gépre dugva; hiszen usb-vel számítógépre kötve is tölt az aksi, tehát gyenge aksival is folyamatosan használható, ha gépre van dugva, arról leválasztva meg lehet ,h csak másodpercekig működik, majd automatice kikapcsol.

A másik lehetséges ok, az előbbi hozzászóló által írtakon felül: az usb port tönkrement, ha nem biztonságosan csatalkozol le. SOSE HÚZD KI AZ USB KÁBELT EGY KÉSZÜLÉK ESETÉN SE, AMÍG NEM VÁLASZTOTTAD A GÉPEN -utána pedig a hordozható készüléken, ha azon is lehet- A BIZTONSÁGOS ELTÁVOLÍTÁST!! Ha párszor elfelejted, semmi bajt nem okoz, de rendszeresen ha teszed, tönkremegy az usb csatlakozás, legalábbis ami az adattovábbítást illeti (az aksit esetleg még tölti az usb kábelen át). Pláne ne akkor húzd ki, se válaszd le szoftveresen, ha töltesz rá / róla file-t!

2012. okt. 14. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!