Mi a különbség a Chippeltetés és a Flashelés között?
Ha livozni fogsz vele ne tedd! Akkor letiltanak 1 hónap után max.
Flashelés jobb mert nem veszik észre ha vissza viszed garancia miatt(szerintem)De ha kiakarod valamelyiket flasheltetni/chippeltetni akkor várd meg amíg le jár a garancia!Chippelés és flashelés közben eltudják b*szni!
ez után a garancia nem érvényes.
nem tudta normálisan leírni, az live-ozni lett volna, és ez a microsoft online szolgáltasása, az xbox live, amibel a silver az ingyenes, a goldért elő kell fizetni, de akkor már tudsz a jtékokkal online nyomulni (multiplayer). node ha flashelve vagy chippelve van, akkor ezt kitudják szűrni, és gyorsan lefogják tiltani a géped a rendszerről.
a 2 közti különbség tudtommal annyi hogy a flashelés szoftveres, a chippelés hardveres eljárás :D
1. vagyok igen live-ozni elírtam......
Amúgy ha flashelteted/chippelteted és új játékot veszel bele az is kockázatos mert tudja törölni a flashet,vagy a chippelést.
Chip=hardveres
Flash=szoftveres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!