Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a különbség a Chippeltetés...

Mi a különbség a Chippeltetés és a Flashelés között?

Figyelt kérdés
Lesz egy Xbox-om és nem tudom, hogy Kichippeltessem vagy Flasheljem. Mi a különbség közte? Egyáltalán megéri valamelyiket csinálni?

2012. okt. 14. 11:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Ha livozni fogsz vele ne tedd! Akkor letiltanak 1 hónap után max.

Flashelés jobb mert nem veszik észre ha vissza viszed garancia miatt(szerintem)De ha kiakarod valamelyiket flasheltetni/chippeltetni akkor várd meg amíg le jár a garancia!Chippelés és flashelés közben eltudják b*szni!

ez után a garancia nem érvényes.

2012. okt. 14. 14:42
 2/14 A kérdező kommentje:
Bocs, de mi az a livo? :)
2012. okt. 14. 14:47
 3/14 anonim ***** válasza:

nem tudta normálisan leírni, az live-ozni lett volna, és ez a microsoft online szolgáltasása, az xbox live, amibel a silver az ingyenes, a goldért elő kell fizetni, de akkor már tudsz a jtékokkal online nyomulni (multiplayer). node ha flashelve vagy chippelve van, akkor ezt kitudják szűrni, és gyorsan lefogják tiltani a géped a rendszerről.

a 2 közti különbség tudtommal annyi hogy a flashelés szoftveres, a chippelés hardveres eljárás :D

2012. okt. 14. 14:54
 4/14 A kérdező kommentje:
Kösz a választ. Egyébként szerinted megéri valamelyiket csináltatni? Úgy tudom ha valamelyiket megcsinálom a konzolon akkor másolt játékokat is engedne lejátszani.
2012. okt. 14. 14:59
 5/14 anonim ***** válasza:
mind2 után tudsz backup lemezeket futtatni (másolt lemezek/tört játékok) de ilyenkor eléggé veszélyes lenne multizni (mivel nem tudnád hogy mikor bannolják a géped). szóval te választasz ingyen játék de csak offline, vagy multi viszont akkor megkell venni minden játékot hozzá :D (ezért preferálom én a pc-t mivel itt általában törttel is lehet multizni)
2012. okt. 14. 15:19
 6/14 A kérdező kommentje:
Értem
2012. okt. 14. 15:41
 7/14 A kérdező kommentje:
De ha átjön egy haverom akkor tudunk multizni nem online?
2012. okt. 14. 15:42
 8/14 anonim ***** válasza:
mármint a lokális mulitra gondolsz amikor egy konzolon pl osztott képernyőn játszotok 2 controllerrel? miért ne? de szerintem regelj valami fúrumra akik jobban értenek ehhez és ott kérdezősködj
2012. okt. 14. 15:43
 9/14 anonim ***** válasza:

1. vagyok igen live-ozni elírtam......

Amúgy ha flashelteted/chippelteted és új játékot veszel bele az is kockázatos mert tudja törölni a flashet,vagy a chippelést.

2012. okt. 14. 16:16
 10/14 anonim ***** válasza:

Chip=hardveres

Flash=szoftveres.

2012. okt. 15. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!