Kinek milyen tabletje van? Irjátok le velük a tapasztalatokat légyszi. (tablet választás)

Figyelt kérdés
Tabletet szeretnék venni 50e Ft alatt amin van hdmi kimenet.Eddig ami tetszik Wayteq 70w és Concorde 7015 és Funscreen Funtab ....... 27990Ft azt tudom:D Ezekröl a márkákról vélemény vagy konkrétan a tipusról?
2012. okt. 12. 14:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem egy 7015-ösöm van. Nem egy nagy durranás, de hát ennyi pénzért még nem lehet olyan nagyágyúkat kapni. Viszont ahhoz képest, hogy olcsó egész használható. Jól össze van szerelve, elég masszív is, jó a fogása. Sebességre teljesen átlagos. Időnként akad, meg nem annyira folytonos mint a nála drágábbak, de ez még bőven használható. Van ennél sokkal rosszabb is ugyanennyi pénzért. A kijelzője közelről nézve pixeles meg nem annyira szép, de más olcsó taboknak sincs jobb. Meg van rendes support, ami szintén nem mondható el az összes olcsó tabról. Ha valami gond van akkor lehet fordulni a gyártóhoz akik segítenek amiben tudnak. Meg még nekem van hozzá egy billentyűzetes tok is ami szintén jól működik. Nekem eddig nem sok panaszom volt vele, ha nagyon belassul akkor újraindítom és megint jó egy darabig, meg van néhány alkalmazás ami nem kompatibilis vele (pl. gameloft játékok, tune in radio), de ettől függetlenül rengeteg mindent tudod telepíteni rá ami számomra hasznos.

A felsoroltak közül a 7015-öt meg az xtab70w-t amit érdemes megvenni. A 70w-nek nagyobb felbontású kijelzője van ami szebb is, meg a procija is egy kicsit modernebb, ugyanolyan jó a WayteQ supportja és hasonló áron is van. Vagy xtab 80, használtan egy 100is, vagy 9.7 ips (talán már van újonnan is 50alatt) ami szóbajöhet még neked.

2012. okt. 12. 16:14
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ és hogy mindent leirtál amit fontosnak gondoltál! nekem telefonban egy zte blade van fözött rommal rootolva nekem ez is megfelel néha akad néha valami nem jó de elvan nézve mert nem 150e Ft os telefon:D
2012. okt. 12. 16:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Azt nem értem, hogy minek hdmi egy olyan árkategóriájú vasra, ami minden bizonnyal gyengélkedni fog?

Annyi az értelme mint amikor mozis kamerás felvétel esetén felkonvertálják 5.1-re a hangot.

2012. okt. 12. 21:20
 4/6 A kérdező kommentje:
mit is gyengélkedne? ilyen teljesitménnyel a full hd t kitudják adni tv re
2012. okt. 12. 21:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Az lehet, hogy kiadja a képet, de ha utána nézel ezeknek a gépeknek, akkor látni fogod, hogy a felhasználók gyakori fagyásról írnak, mert nem bírja a teljesítményt.

Persze demó videót én is összetudok dobni, ahol 10 percben óvatosan adagolva (videót nem hosszan játszva) jónak tűnik a cucc, de más kérdés hogy mit bír valójában. Ha sima használatnál befagy akkor mit érsz vele ha kikötöd TV-re?

2012. okt. 12. 22:16
 6/6 A kérdező kommentje:
hát azért az ilyen kinai csucs kategoriáknál inkább az is sokszor a fagyás oka h rárakták most mindegyikre az ICS t mert jajj de friss de semmi optimalizálás nincs némelyiken még a telefon funkciok is benne vannak:D
2012. okt. 12. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!