Miért nem szól 5.1-ben a hangrendszerem?

Figyelt kérdés
Szóval adott egy Genius SW-HF 6000 5.1-es hangrendszer. Összekötöttem az asztali DVD lejátszómmal ami egy Orion 5000HC. A csatlakozás 6RCA-6RCA kábellel történik, mindegyik a helyén. A lejátszásnál azonban csak a két első hangfal szól normálisan, a másik kettő csendes, a woofer pedig nagyon-nagyon halk. Több filmmel is kipróbáltam(DVD minőség, 5.1-es hang) de a végeredmény mindegyiknél ugyanez. Tudnátok adni néhány tippet?
2012. okt. 11. 20:09
 1/3 anonim ***** válasza:

lépj be az orion menüjébe és állítsd át sztereoról 5.1 re.

szerintem itt lesz a bibi.

2012. okt. 11. 20:16
 2/3 A kérdező kommentje:
bakker, sok mindent kipróbáltam de ez az egy nem jutott eszembe... úgy tűnik valóban ez volt a gond. Nagyon köszi a villámgyors választ! :)
2012. okt. 11. 20:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Nincs mit nekem sem jutott volna elsőre az eszembe, hogy gyárilag sztereóra van állítva minden, nekem gyenge volt a basszus és a menüben véletlenül találtam meg az extra bass opciót addig a hajam téptem már, hogy mi lehet a hiba :)
2012. okt. 11. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!