Létezne hogy csak 4x30w?
Figyelt kérdés
Eurotec germany EU-5190 erősítőm van 250w X 4ch nem rég vásároltam és a 2 végfok hibás volt. Elvittem egy "házi" szerelőhöz h nézze meg ez megtörtént mondta is h kb 5 ezer ft-ért megis csinálja de azt állította, hogy az erősítő nem tud csak 4 x 30w-ot létezne ez? Német márkájú szerintem nem egy gagyi termék. Végül 2 ezer forintot ajánlott érte xD Arra lennék kiváncsi hogy valóban csak 4x30w leadására képes? Hozzáértők válaszát várom!2012. okt. 11. 19:43
2/17 A kérdező kommentje:
bővebben?
2012. okt. 11. 20:02
3/17 anonim 

válasza:

4x 30watt akkorát tud szólni hogy leviszi a fejed.. soha nem lehet azzal foglakozni hogy mi van ráirva meg mit tud leadni.. az autó hifi kategoriában egyébként is kicsit tulzások vannak.. de a 30wattot biztos hogy azért tul szárnyalja
javaslom vidd máshoz. mert 5000ért drága a 2 végfok.. kb 600ft darabja egy ilyen kategóriásba.
4/17 A kérdező kommentje:
de ezt ő állitólag megmérte és utána mondta h nem ad le 4x250w ot csak 4x30 at... nem értek hozzá azért fordultam ide
2012. okt. 11. 20:08
5/17 anonim 

válasza:

van 1,5millio ft-os term labja? nem hiszem.. 3db van az országba.. szoval csak megakarja töled szerezni mert lehet egy 10esért el tudja passzolni.. egy 4csatist még lehet többért is
6/17 A kérdező kommentje:
Köszi a felvilágositást nagyonrendes vagy akor szerinted csak bakar huzni sose volt használva egyébként... nem is halotam még soha használat közben...
2012. okt. 11. 20:17
7/17 anonim 

válasza:

Szivesen..
amugy egy kocsi magno 4*45wattot tud.. akkor egy erösitö gondolom ettöl többet. másképp mi értelme lenne..
8/17 A kérdező kommentje:
hát nem tudom remélem nem 4x30w ot xD
2012. okt. 11. 20:38
9/17 anonim 

válasza:

BIZTOS hogy nem 4x30 watt... tényleg nem tudnak ezek annyit amit amit ráírnak, de akkor sem olyan keveset, az én hangfalaimra rá van írva, hogy 150W folyamatos teljesítmény, abból max 70-80W-ot képes elviselni. De NEM ADD EL NEKI!! teljesen hülyeség lenne, úgy hogy még nem is hallottad... vidd máshová feltétlenül!!
10/17 anonim 

válasza:

utolsó vagyok, amúgy nekem az én erősítőmet, 3500 Ft-ért csinálták meg egy műszaki szervizben, átforrasztottak rajta pár dolgot, meg átnézték az egészet.. végfokhibát szerintem 4000-ért megcsinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!