Elvesztek az adataim?

Figyelt kérdés
A pendriveomba belerúgtam véletlen elferdült és most nem működik!!! Rengeteg dolgom rajta volt! Elvesztek?
2012. okt. 8. 22:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem veszett el, csak nem működik.

egy vagy több csatlakozó megsérülhetett.

Miskolcon tudok segíteni.

2012. okt. 8. 22:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Te írtál múltkor is:D. Kicsit zavaros volt nekem mert nem értek hozzá így ink még egyszer megkérdeztem csak az a baj nem miskolcon lakok. Szerinted máshol lehet ilyet csinálni?
2012. okt. 8. 22:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Persze hogy lehet.

Ha van ismerősöd aki barkácsol, megforrasztja neked, de elviheted egy szervízbe is.

Vagy akár egy buborékos borítékban postára adva 2 nap alatt itt van 300 forintból, megcsinálom neked és mehet vissza.

2012. okt. 9. 08:33
 4/7 A kérdező kommentje:
De ha megengedsz egy kérdést, te neked miért éri meg hogy ingyen megcsinálod? Nem ismerlek ezért nem feltétlen bízok benned ez gondolom természetesnek mondható! De neked tényleg ez miért jó?
2012. okt. 11. 18:07
 5/7 anonim ***** válasza:
53%

"A kérdező kommentje:

De ha megengedsz egy kérdést, te neked miért éri meg hogy ingyen megcsinálod? Nem ismerlek ezért nem feltétlen bízok benned ez gondolom természetesnek mondható! De neked tényleg ez miért jó?"

Visszavonom az ajánlatom.

Pénzért sem csinálom meg.

2012. okt. 30. 10:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Most miért vágtad be a durcát? Nem fogom csak úgy elküldeni miskolcra mert te azt mondtad ingyen megcsinálod mert lehet az adataimmal akarsz valamit amik rajta voltak vagy akármi. Ez kicsit fura hogy ingyen akarod meg kérdeztem miért? Ezzel mi a baj? Nem ismerlek, valószínű hogy tisztességes ember vagy de ezt megkérdeztem hogy az vagy-e biztosan!
2012. okt. 30. 14:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Amúgy jó lett most. Fel tudtuk menteni az adatokat és a pendrive meg nem is számít annyira mert 1 gb-s volt de azt is lehet meg tudjuk csinálni. De azért elég nagy paraszt vagy hogy hetes kihagyásokkal válaszolgatsz és ingyen megcsinálod és beígéred a nagy dolgot utána 3 hét múlva mert meg mertem kérdezni hogy ez neked hol éri meg akkor meg már te pénzért se csinálnád meg. Ha kussba lettél volna jobb lett volna minden. Ezért megéri a gyakorikerdeseken válaszolgatni.
2012. nov. 3. 02:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!