Riegler kérdése:
Hogyan kell dvd-re írni filmet? Milyen formátumban kell rámásolni?
Figyelt kérdés
2012. okt. 8. 18:16
1/12 anonim válasza:
azt hiszem avi. javítsatok ki ha nem így van :D
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. okt. 8. 18:44
3/12 Karesz6969 válasza:
A DVD filmet DVD formátumban kell írni, más kérdés ha egy DVD filmet AVI-ban szedsz le.
4/12 A kérdező kommentje:
Kössz! És melyik fájlt kell milyen programmal kiírni?xD Bocs, h hülye vagyok de még nem írtam dvd-re...
2012. okt. 8. 19:06
5/12 Karesz6969 válasza:
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:D
2012. okt. 8. 19:12
7/12 A kérdező kommentje:
Milyen formátumban kell kiírni a dvd-re?xD
2012. okt. 8. 19:26
8/12 A kérdező kommentje:
jó, kész, vége feladomxD nem megy ez nekem...
2012. okt. 8. 19:31
9/12 Karesz6969 válasza:
Ne butáskodj mi nem megy, írd!
10/12 anonim válasza:
"Hogyan kell dvd-re írni filmet? Milyen formátumban kell rámásolni?"
Te se tudod, mit is akarsz :)
Ha avi, wmv, szóval 1 párszáz megabájtos fájl a filmed, akkor sima adatlemezként írd fel, annyit raksz a lemezre, amennyi ráfér.
Ha dvd film, amit előtte behúztál a vinyóra, akkor dvd video formátumot válassz az íróprogiban és a dvd film összes állományát húzd bele az új összeállítás video_ts mappájába, csak így kapsaz bárhol lejátszható dvd filmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!