Batian kérdése:

Nexus7 vagy Kindle Fire HD?

Figyelt kérdés
Nemtudom eldönteni hogy mekyik a jobb.. Kérlek akinek van az ÍRJON jót és rosszat is... Köszönöm előre is!! Timi

#tablet #táblagép #Nexus7 #Kindle Fire HD
2012. okt. 7. 12:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem nincs, de a Nexus 7 jelenleg a legjobb ár/érték/teljesítmény arányban. (Még itthon is talán!)
2012. okt. 7. 13:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen Nexus 7.

Hardveresen is jobb, szoftveresen is (egyik mivel Jelly Bean fut rajta, másik mivel a Kindle-n egy módosított, mondhatni "lebutított" Android fut, ami szörnyű), árban is ugyanannyi, szóval hülyeség lenne a rosszabbat venni.

Illetve a Nexus 7 a Google saját tabletje, mindig elsőként lesz elérhető rá a legfrissebb szoftver, a legjobban támogatott.

Plusz egyik legfelkapottabb tablet, tehát custom rom-okkal is szépen el van/lesz látva még jó ideig (bár a gyárinál szerintem nincs jobb).

2012. okt. 7. 17:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen jól mondják. Nexus 7 a nyerő (nekem az van), mert hiába lesz a fire hd jobb paraméterű, de az android rendszerét szétvágták és nem is tudod használni az app store csak az Amazonét az pedig túl nagy megkötés.
2012. okt. 9. 23:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Túlzás, hogy jobb paraméterű, Tegra 3 jobb, mint az OMAP4460, a többi meg nagyjából azonos.

2012. okt. 11. 18:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Kérdés hogy a "nagyjából" az mekkora tűrés határt jelent. Ha a mértékegység mondjuk a Csomolungma hegy, akkor a bálna és kutya nagyjából ugyan akkora.

A proci se egyértelműen jobb. Itt van egy érdekes nézőpont:

"...Winner: Kindle Fire HD, which has a lower clocked OMAP processor that is more powerful for traditional application use...."

[link]

Ennek ellenére, hogy a fenti linken az összehasonlításban a Kindle fire jött ki nyertesnek és hazánkban a háttérszolgáltatás miatt a Nexust javaslom.

2012. okt. 11. 19:09
 6/6 kisvuk29 ***** válasza:
Egyértelműen a Nexus 7.Én i ilyet szeretnék venni.Szerintem a 3G-s mindent verni fog.
2012. okt. 31. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!