Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a véleményetek a nexus 7-ről?

Kisvuk29 kérdése:

Mi a véleményetek a nexus 7-ről?

Figyelt kérdés
Nehéz rootolni?Mennyi csökken az ára hogyha elkezd szépen "hétköznapivá" válni?Én olyan 75-re gondoltam max érte.Mire elég 16 GB?Mert én a mini promban 16 GB-s kártyát használok,de azt lehet bővíteni is. ha még akarom.Mindent mondjatok el.

2012. okt. 4. 21:45
 1/6 anonim ***** válasza:
bár nem vagyok otthon a táblagépekben, szerintem patent cucc.
2012. okt. 4. 22:00
 2/6 anonim ***** válasza:

Egyik legjobb, pláne, hogy már itthon is kapható normális áron (16 gigás ~75k-ért, ha átváltjuk az eurót forintra akkor ez nem sokkal több, mint megjelenésnél a 100+ ezrek).

Tényleg nincs hibája, sosem akad, a Jelly Bean nagyon jó oprendszer, erős, tud mindent.

Rootolni könnyű, és mivel nagyon híres tablet rengeteg ROM van rá (de a Jelly Bean annyira jó, hogy felesleges rá más ROM-ot rakni, a root simán elég).

16 GB relatív, hogy elég-e. Nekem 8 giga is simán elég lenne, mivel zenét/videót/képeket nem tárolok telefonon/tableten.

Zenét felesleges, egy tabletet nem erre használ az ember, fényképezni úgy sem tablettel fogsz, képeidet/videóidat meg Dropbox-on kell tárolni.

Tehát csak az alkalmazásoknak van kb a hely, amikkel szintén elég nehéz 8 vagy 16 gigát megtelíteni.

2012. okt. 4. 22:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Hivatalosan holnaptol kaphato (Saturn, eDigital, stb) 80 ezerert, 2 ev garanciaval. Korrekt ar erte, EU tobbi reszen igaz 250 EUR, ami kb 71000 forint, viszont csak 1 evig garis. Szoval ennyiert mar megeri, vagy varsz meg egy picit, amig csokken az ara.
2012. okt. 5. 13:05
 4/6 Gönczi Danesz válasza:
tuti cucc,érdemes megvenni.
2012. okt. 5. 15:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Nektek van,hogy ennyire dicsèritek?Mert jò a szemèlyes tapasztalatot hallani.
2012. okt. 5. 17:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy innen nincs mindenkinek, de még a hülye is tudja, hogy nagyon jó cucc, csak megnézel róla egy videót és látod.

Illetve rossz kritikát se hallottam még róla.

2012. okt. 5. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!