Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Segítséget kérnék! Az a...

Gabee007 kérdése:

Segítséget kérnék! Az a problémám, hogy telepíteni akartam egy programot, mégpedig a Nero 7-et. Valaki?

Figyelt kérdés
Kb 90 %-nál kiírta a gép, hogy frissítsem, de nem tudtam, és a telepítés ott meg is állt. Az lenne a gond, hogy nem is tudom törölni az eddig feltelepített dolgot. Nincs valakinek egy hasznos ötlete, hogy ezt hogyan tehetném?? Kösziii a segítséget előre is ;)
2012. okt. 3. 20:22
 1/6 anonim ***** válasza:
tölts le egy nero11-et
2012. okt. 3. 20:38
 2/6 Karesz6969 ***** válasza:

Valami gubanc lehet ott a programmal...feltelepítés közben nem igen szoktak ablakot feldobni, hogy frissítsd le azt ami még fent sincs:-)

De ha már így jártál - nem teljes telepítés egy katyvarek az egész - ezért is nem tudod valószínű normálisan törölni de van rá egy egyszerű megoldás, ezt töltsd le ezzel letakaríthatod:

[link]

Hagyd a Ner7-et már öreg játékos, helyette én egy ingyenes, gyors írószoftot ajánlok:

[link]

Ezzel nem lesz gondod, noha ez is szeret frissülni de nem telepítés közben:-)

2012. okt. 3. 20:43
 3/6 A kérdező kommentje:
És hogyan kell ezt használni? :D Mert úgy látom, hogy a vinyók között kell választani... Megköszönném ha elmagyaráznád ;)
2012. okt. 4. 18:26
 4/6 Karesz6969 ***** válasza:

Vinyók között választani...dehogy is.

Azt a helyet kell kiválasztanod attól függően, hogy hol van a felírandó anyag azon a vinyón, abban a könyvtárban stb. - de ez a Nero-nál és bár melyik írószoftnál így van - és még azt, hogy mit szeretnél írni. Adatot, Blu-ray lemezt, Boot lemezt stb.

Teljesen grafikus sztem egyértelmű a felülete nem beszélve arról, hogy magyar is...

2012. okt. 4. 19:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem az író programra gondoltam, hanem az eltávolítóra...:) Amivel a rosz nero-t tudom törölni ;)
2012. okt. 5. 11:19
 6/6 Karesz6969 ***** válasza:

Törölni a programok eltávolítása menüpont alól tudod, ahogyan mást is...

Ha innét nem megy akkor töltsd le a linken lévő progit az letakarítja a hibásan települt szoftokat is:

[link]

2012. okt. 5. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!