Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » 3D LED TV monitorként. Mik a...

3D LED TV monitorként. Mik a veszélyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azon gondolkozom hogy egy 3D LED TV-t veszek monitornak.

Kérlek segítsetek, hogy mire kell odafigyelnem!

Jelenleg ezen gondolkozom: [link]

Ezzel egy dolog a problémám:

[link]

Itt azt írja 2-2.5s delay-t érzékeltek.

Ez elsőre baromságnak tűnik (rossz beállítások), létezik hogy igaz lenne?

2012. okt. 1. 19:35
 1/5 anonim ***** válasza:

TV nem való monitornak. Legnagyobb hülyeség arra venni.

Monitornál is van delay csak általában max 20-30 ms, TV-nél simán elhiszem,hogy 2s, mert azon úgyse játszik az ember.

2012. okt. 1. 22:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Azt ugye tudod, hogy a 82 centis tv képernyőn a teljes felbontás részletességét csak akkor tudod kihasználni ha nem nézed sokkal távolabbról 1 méret 25 centiméternél?

[link]

Nekem van egy monitorként is használható lcd led tv, Igaz, nem monitornak vettem de kipróbáltam milyen azon a számítógép képe. Minden ment rajta amit próbáltam de pl a VLC média lejátszó programnak csak a kerete jelent meg, a kép helye fekete maradt. (Egyébként ez DirectX-et használ a kimenethez a leírás szerint.) A hozzá való régebbi monitoron látszott minden, de a tv-n a lejátszott videó nem jelent meg, nem tudom miért. Na de végülis nem monitornak vettem hanem tv-nek :-)

2012. okt. 3. 00:34
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi az igényes választ B.

Közben felhívtam a magyarországi képviseletet és megnyugtattak h hibás volt a review.

2012. okt. 3. 18:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Hehe, azért egy 2s es delay elég durva lenne. Gondolj bele...
2012. okt. 6. 21:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Én belegondoltam, de a review-ban EZT ÍRTÁK....
2012. okt. 7. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!