Ipad 2 vagy Ipad 3?

Figyelt kérdés
Most tervezek venni, nincsenek nagy igényeim, csak internetezni szeretnék, meg filmet nézni, úgy tudom, h kijelzőben meg processzorban különböznek, ez mennyire látszik meg használat közben? Tetemesen lassabb a 2, vagy annyira egyáltalán nem?

2012. okt. 1. 16:42
 1/2 anonim ***** válasza:
90%

én láttam mind a 2-ot egymás melett és nem volt nagy kulombség a 2 kijelző kozott szerintem...a vas valamivel tényleg erősebb a 3-asban...ha van keret rá akkor a 3-ast ,ha nincs akkor a 2-es is megteszi....és sztem jobb dolog mint egy laptop mert ha megyek valahova fogja a fene mindig bekapcsolni meg kikapcsolni,iPad-en meg csak slide to unlock és már megy is a film , vagy bongetek a neten....amugy emg utálom a touchpad-ot....igaz hogy laptoppal tobb mindent lehet csinálni , de ha csak netezni meg filmet nézni kell akkor egyértelmuen iPad , és kétlem hogy ilyen árban találnál ilyen felbontásu kijelzovel szerelt laptop-ot

bocs a helyesírási hibákért gyorsan irtam :P

2012. okt. 1. 17:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Iskolához, tanuláshoz sokkal praktikusabb egy tablet, ha van otthon asztali gép is!

Tovább üzemképes, mindenhol nálad lehet.

Maple és Autocad fileokat is kezel, könnyebb konzultálni a tanárral, hogy mi probléma.

Nekem ipad2 van és elég lesz még legalább a következő generációig. Négy havi ösztöndíjból megvehető 0% thm re, szóval nem igényelt különösebb befektetést.

Nem értem miért kell élből elutasítani egy ipadet. Attól, hogy nem látják sokan a felhasználási lehetőséget, NEM SZ R!

2012. okt. 1. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!