Elektromos gitár, ez jónak számít?
Akusztikuson már megtanultam gitározni, most egy elektromosat szeretnék venni, kíváncsi vagyok, hogy mi a véleményetek erről a gitárról. Érdemes e megvenni?
Csak otthonra kéne, saját magam szórakoztatására.
igen,
ilyen árkategóriába csak olyan gitárt tudsz venni amin megfelelő szinten meg tudsz tanulni játszani...
1-2 évig érdemes használni ameddig kezdőből eljutsz a haladó szintre és utána beruházz egy nagyon árkategbe lévő "koncertgitárba"
én kifejezetten szeretem a Cort-okat, nekem is nagy álmom egy Cort basszusgitár (én basszeros vagyok 2 együttesben is) és én is később 80-90.000 Ft környékén szeretnék beruházni egy jobb hangszerbe
én kifejezetten ajánlom neked, sztem jó vétel ha kezdő vagy és csak otthonra magadnak kell :)
de hallgasd meg mások véleményét is :)
Jó gitár ez!
Hát,m erősítőt mindenképpen megéri venni, amúgy egy jobb hangkártyára simán egy arra alkalmas átalakítóval rákötheted. (Az általad említett ár töredékéből is megoldható!)
Érdekes videó neked: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!