Megéri ps3-mat venni?

Figyelt kérdés
Exkluzív játékok, élmény miatt. A controllere kényelmes?
2012. szept. 28. 21:30
 1/7 u.balázs ***** válasza:
Neked inkább xbox360 slim... Mondjuk én minden esetben azt venném... Minden játék rajta 1080p-s csak a régiek nem (4-5) éves.ps3 nál csak nagyon ritkán ilyen grafikailag. És ps3 controllere kényelmetlen pici,xboxén nagyon kényelmes. De!!!! Xbox évi 7000 ft ha multizni akarsz de ennyivel is olcsóbb xbox mint ps3, kitartásdukkal nem kell foglalkozni mivel új xbox annyirs SŐT legalábbannyira bírja mint ps3 mivel ps3 nak a blu,ray lejátszója tönkremegy egyes játékok tól!!! Akkor drága szervíz vagy kuka.én dzerintem xbox jobb, sok ember pletykákból szídják a xboxot(nert nekik ps3 muk van) ne higgy nekik! Amit leírtam az a igazság!
2012. szept. 29. 08:14
 2/7 u.balázs ***** válasza:
Bocs a helyes írási hibákért, mobilon írtam...
2012. szept. 29. 08:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Boxon 1-2 játék megy csak fullHD-ban, hülyeséget nem kell írni.

720p-ben megy általában vagy kisebb felbontásban de mivel van a boxban teljes értékű slálázó chip így felskálázza magasabb felbontású TV-re szépen.

2012. szept. 29. 19:27
 4/7 u.balázs ***** válasza:
Ahoz képest bementem boltba és 20jétékból 1 nem volt 1080p-s.ps3 nál meg pont fordítva...2. Mind kettő kinect-je szar de xbox-é jobb picit..de ha mindenféle képpen kinectet akarsz akkor wii.
2012. szept. 29. 20:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Istenem. A doboz hátuljára van írva de attól még nem azon a felbontáson fut.
2012. szept. 29. 21:36
 6/7 u.balázs ***** válasza:
Jah... Újabb ps3 fan,am gőzöm sincs nincs még xboxom... csak hamarosan...inkább a játék gyártóknak hiszek mint ps3 fanoknak, ha meg rá van írva akkor az annyi! Hameg valakinek nemtom 26 col alatt van a tv-je akkor inkább tv-t vegyen ne boxot se ps3 at.
2012. szept. 29. 23:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Annyira felbasznak az ilyen emberek. Nem azt jelenti, hogy azon a felbontáson fut értsd már meg. Fél éve van boxom, tudom.

[link]

Tessék letekered az oldalt akkor fel lesz sorolva a PS3 felbontások játékonként, az alatt meg az Xbox 360 felbontások játékonként.

2012. szept. 30. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!