Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Segítenél a PSP-mel kapcsolatban?

Segítenél a PSP-mel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

A PSP-men 5.00 M33 cfw van és eddig a PSX-es játékok nem futottak rendesen, ezért ráraktam ezt a plugin-t: [link]

Mindent úgy tettem ahogy le van írva de ha a recovery-ben bekapcsolom akkor játékok nem indulnak el és ezt kapom:The game could not be started. (800200E5) Ha kikapcsolom a plugint akkor elindul.Mit csináljak?

2009. aug. 3. 13:31
 1/1 anonim ***** válasza:

Húú...erre csak a PSP hungaryt tudom javasolni:

Van PSP-m, játszok is vele, de PSX-es játékokat még soha nem futtattam rajta, így nem tudom, ez hogy működik, de itt biztos tudnak segíteni. Írd ki forumtémának, vagy nézd meg a fórumban, lehet, hogy már valaki kiírta, itt a legnagyobb valószínűsége annak, hogy megoldást találsz:)

Sok sikert;)

2009. aug. 4. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!