Helo! A flash-elt XBOX 360 előnyeire, és hátrányaira lennék kíváncsi?
Az előnye:minden játékkal játszatsz ha letöltöd!
A hátránya(ami szerintem jóval több!!!):Live felejtős,továbbá nem tudsz játék demókat letölteni még jóval a megjelenés előtt hogy el tudd dönteni kell nekem ez a játék vagy be se tenném a gépbe!A co-op játékok élményét nem élheted át az együtt vagy egymás ellen történő kalandokat,csatákat!Nem tudsz DLC-et letölteni a játékhoz amelyek nagysága némelyik játéknál(pl:Fallout 3+5DLC Fallout New Vegas+5DLC stb...) némelyik felér egy külön játékkal különálló játékkal!Nem tudsz patch-eket letölteni amik egyes játékok hibáit javítják!És legvégül nem lesznek játékos társaid akik akár a barátaiddá is válhatnak.Hidd el sokkal többet veszíthetsz mint gondolnád habár eleinte azt hiszed nyertél.Nekem lassan öt éve van Xbox360-am és azt mondom 20 AAA+ játéknál nincs több amiért érdemes lenne pénzt adni és ugyan ez igaz a PS3-ra is mindkét konzollal rendelkezem habár az utóbbit nem rég vettem.Gondolt át az okosítást előbb próbáld meg a Live-ot ha nem tetszik még mindig ott a másik lehetőség!Hali!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!