Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért csinálja ezt az xbox...

Almapeti kérdése:

Miért csinálja ezt az xbox 360 HDD-m?

Figyelt kérdés

Azt mondták sokan hogy minden játékot telepítsek mert sokkal jobb, gyorsabb lesz!

Bármilyen játékot telepítek a

merevlemezre elkezd akadozni és laggolni és sokkal lassabbak a betöltések is!

Ha telepítés nélkül futtatom a lent említett játékokat akkor nem laggolnak és nem töltenek lassan!

Xbox 360 slim 4gb / 20Gb HDD

Próbajátékok: Battlefield 3, Assassin's Creed: Brotherhood, Frontlines: Fuel of war, gears of war 2-3, Final Fantasy XIII!

2012. szept. 26. 22:09
 1/10 anonim ***** válasza:
Akadozás/laggolás az folyamatos vagy időnként jön elő? Ha meg nem installálod fel akkor megszűnik?
2012. szept. 26. 22:25
 2/10 anonim ***** válasza:

Jah bocs utolsó kérdésemre ne is figyelj oda! Nem olvastam el figyelmesen!

Jah meg annyi mikori gép, illetve flashelt?

2012. szept. 26. 22:26
 3/10 A kérdező kommentje:
Teljesen új slim nem flashelt a hdd-t is bontatlanul vettem egy konzol boltban!
2012. szept. 27. 06:46
 4/10 A kérdező kommentje:

Az összes lemez karcmentes(nagyon vigyázok rájuk)

Megvettem a battlefield 3 -hoz a Back to karkand dlc - t és a hdd-re töltöttem de a dlc pályák ugyanolyan gyorsak voltak mint a cd-n lévő original pályák

2012. szept. 27. 06:50
 5/10 anonim ***** válasza:
Elég fura jelenség, akadozás/laggolás hogy érted olyan mint a PC-n mikor nincs meg a megfelelő gépigény rá és úgy?
2012. szept. 27. 08:30
 6/10 A kérdező kommentje:
Pl ac brotherhood -ban amikor futok vagy mászok vagy megfordulok be szokott laggolni a harcról ne is beszéljünk! Battlefield 3 meg szinte bármit csinálok akadozik! De meg szeretném kímélni az olvasóját és a cd-t szóval mindenképp kéne valami megoldás!
2012. szept. 27. 13:50
 7/10 anonim válasza:
A HDD cskmentésre használd az enyémbe nincs is csak aza belső tároló izé kb 200MB és és cdről ami nem akad kivéve ha karcos. Lehet lasaban viszi át az adatokat a HDD mint a dvd meg ha tőb játék van rajta tőbet kell átnéznie. És egy 20 GB és játokot minek telepitesz rá az k_urva sok hej az FF13. Vagy lehet töredezet a HDD én az adatok. Persze már nekemis fagyot le párszor az xbox om
2012. szept. 27. 14:05
 8/10 A kérdező kommentje:
Egyszerre csak 1 game volt telepítve! A bf3-at akartam telepíteni és észre vettem hogy laggol! Letöröltem a bf3-at és telepítettem a ff13-at az is laggolt! Majd a ac brotherhood - ot telepítettem és az is laggolt
2012. szept. 27. 19:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem csináld azt hogy szerzel egy eredeti xbox 360 játékot (lehetőleg olyat amivel laggolt), azt rámásolod a gépedre és ha nem laggol akkor valami az írással/DVD márkával (tudomásom szerint Verbatim a legjobb választás) van a gond, ha így se akkor, szerez be 16gb pendriveot és arra másold át a játékot nem tudom ilyet lehet e, de mintha olvastam róla hogy lehet talán! Ha nem akkor vidd szervizbe és cseréljék ki új hdd-re vagy komplett gépre...
2012. szept. 27. 19:46
 10/10 A kérdező kommentje:
Írtam hogy eredeti(boltban vásárolt) játékaim vannak!
2012. szept. 27. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!