Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi lehet a baj? Reggel ment a...

Mi lehet a baj? Reggel ment a televizionk. Azt egyszer csak kikapcsolt. Azota se kép se hang.

Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 09:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Amit leírtál, az alapján: Elromlott.

(Ennyi alapján mi mást vártál? :DD)

2012. szept. 26. 09:37
 2/4 A kérdező kommentje:
haha.mit irjak még ha ennyi tőrtént. nem azt mondtam h pontos diagnozist alitson fel valaki csak kb mik lehetnek a bajok
2012. szept. 26. 09:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen problémám, kiégett a processzor vagy valami ilyesmi. Kicserélték, azóta ok. Ez volt kb 6 éve, akkor volt 15ezer Ft. Kikapcsolt a tévé, utána másnap még pár percig ment, mikor megint kikapcsolt magától, aztán már egyáltalán nem lehetett bekapcsolni.

Mondjuk az én Philips tévém már 18 éves, ez volt az egyetlen baja eddig.

2012. szept. 26. 09:47
 4/4 Alex67 ***** válasza:

Több mint valószínű, hogy amennyiben LCD, LED, vagy Plazma TV-ről van szó, panelhibás lett a készülék.

Egyes típusok esetében javítható, de egy modernebb berendezés esetében nem biztos, hogy megéri a javíttatás.

Vannak gyártók, melyek termékeinél sajnos ez általánosan előforduló hibajelenség, de így márka/típus megjelölése nélkül nehéz bármit is mondani.

2012. szept. 26. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!