Rtl most-ot Androidon melyik lejátszóval tudom nézni?
Figyelt kérdés
Android 4.0/Tablet szeretném nézni az Rtl most-ot. Silverlight nem jó, melyik lejátszó alkalmas erre? Köszi szépen.2012. szept. 21. 08:50
2/7 A kérdező kommentje:
Az a furcsa, hogy a Samsung galaxy s(2.3.3) simán játsza. Ezen a tableten pedig a legújabb Android van! Mindent felraktam a tabletre amik a telefonon vannak..
2012. szept. 21. 16:37
4/7 A kérdező kommentje:
Adobe Flash player 11 rajta van
2012. szept. 22. 17:54
5/7 anonim válasza:
Az RTL nem Silverlightot használ?
6/7 A kérdező kommentje:
De azt használ, csak silverlight nincs Android-ra :/ A telefonomon fent van: Rock player, Adobe flash player, gyári 2.3.3-val játsza, a Tableten is ezek fent vannak plusz még vagy 2-3 fajta lejátszó, 4.0.2 Ics-el nem játsza! EZ VAJON MIÉRT VAN?
2012. szept. 22. 20:53
7/7 anonim válasza:
Es amugy ez nem zavarja az rtl mostosokat hogy az a nem keves ember akinek androidja van nem tudja nezni a videoikat. Szerintem ez egy kicsit felhaborito. A mai vilagban mar ki lehetne talalni erre valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!