Technics SA-DX750 elnémul néha?
Van egy Technics SA-DX750 típusú 5.1-es házimozi erősítőm ami a PC-m re van kötve digitális koaxilális bemeneten keresztül 2db 6-ohmos 80W-os hangfallal. Mostanában arra lettem figyelmes hogy hangerőtől függetlenül el némul amikor pl. fel oltom a lakásban valahol a villanyt,vagy a mosógép bekapcsol, kombi kazán vagy bármi porszívó stb. Előtte ilyet nem csinált soha, a hűtője jó nem meleg a cucc és fejhallgatónál is ezt csinálja. Hibát nem ír ki, csak a némulás idejére eltűnik a kijelzőről az L és R betű (jobb és bal oldal) szétszedtem de belül patika minden nincs púpos kondi sem szóval mindent rendben találtam. Nekem elsőre a végfok tűnik gyengének de nem tudom.
Kérem írjon valaki valamit hogy mi lehet a gondja vagy bármilyen tippet örömmel veszek ami egy kicsit előrébb juttatna a megoldásban. Nagyon szeretem mert eszméletlen jó a hangja meg mindene, de nem akarom hogy súlyosan károsodjon. Le reseteltem de semmi változás. Annyira zavaró hogy nem tudom mi a gáz vele.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!