Kaptam egy MP3 lejátszót, de akkor most hol kell ezt
feltölteni?
Figyelt kérdés
azt írja a használati útmutató, hogy csatlakoztassam a gépemhez, az USB kábellel, és akkor tölti fel, de biztos hogy így van? Most vettem először.
2009. júl. 31. 17:54
1/7 anonim válasza:
de béna vagy a kábelt bedugad a hép be az ott is maradhat és a másik végépe a lejátszót és ha felismeri a gép a számra bal egér katt másolás a mappába beillesztés
2009. júl. 31. 18:00
2/7 anonim válasza:
ma 18:00
Te meg nem tudsz írni.
2009. júl. 31. 18:08
3/7 anonim válasza:
ha ezt írja, akkor biztos h így van. a kábellel a géphez csatlakoztatod és úgy fog feltöltődni (nyilván az akkumulátorra gondolsz). Szerintem kevésbé szerencsés megoldás mivel ha elmész nyaralni akkor lehet, hogy lesz konnektor de, hogy szgép is legyen a közelben... az már kevésbé sanszos.
2009. júl. 31. 18:32
4/7 anonim válasza:
Lehet kapni külön töltőt hozzá, ami sima konnektorról tölti fel a lejátszót.
2009. júl. 31. 18:37
5/7 anonim válasza:
Nekem is számítógépről-töltős van. Szóval úgy, ahogy az utasítás írja.
2009. júl. 31. 18:59
6/7 anonim válasza:
nem, nem úgy van, nem jó a leírás!
2009. júl. 31. 20:42
7/7 anonim válasza:
véletlenül nem mp4?
amugy.. bedugod az usb-t a gépbe meg a kütyübe ha nem látod rajta hogy töltene ( vagyis hogy mennek a csíkok mindig mint telónál) akkor nyomd meg hosszan a play gombot és mennie kell.. de a gépet ne kapcsolgasd közbe ki meg be, hanem legalább 3-4órát folyamatosan hagyd tölteni.. elsőre főleg, hogy sokáig normális legyen az aksi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.