Sztetek xbox360 vagy ps3 at vegyek?
Kinek mi az ízlése. Én PS3-at fogok venni ezen/jövö héten mert sok jót hallottam róla. A legtöbb játék mindkét konzolra megjelenik pl. (BF3, Call of Duty). Ha ezeket szereted akkor te döntesz. Ha tetszenek a platform játékok akkor PS3-ra ottvan a Uncharted, Ratchet and Cland, Infamous, God of War. Vannak FPS exklúzivok is pl. Resistance.
Tény, hogy külalakra az X-box sokkal tetszetösebb színesebb jobban tetszik a szemnek, míg a PS3-nak komor fekete-szürke a kontrollerje is és a konzol is. De ahogy mondani szokták soha ne a külsö alapján ítélj!
Itt egy pár nagyobb exklúzív cím:
X-Box: Halo sorozat
Forza sorozat
PS3: God of War 3 + Remake-ek
Ratchet and Clank sorozat
Uncharted sorozat
Gran Turismo 5
Heavy Rain
Infamous sorozat
The Ico and teh Shadow of the Colossus
Killzone
Last of Us (még nem jelent meg)
Little Big Planet
Motorstorm sorozat
White Knight Chronikles sorozat
SOCOM 4
Twisted Metal
...
Szóval jelentösen több az exklúzív cím a PS3-nál és szerintem ne ilyedj meg a PS kontrollerétöl.
...
Jó vásárlást!
Nos, én is ezen gondolkoztam, szerintem a PS kontrollerje jobb, ezt nem azért mondom, mert nekem az van, hanem azért van nekem mert ezt mondom. Kipróbáltam mind2-t, és az annyira szubjektív hogy csak na. Én azt ajánlom ha így választasz konzolt akkor azt vedd amelyik jobban tetszik neked. PS3 vs XBOX 0-0
Amúgy a PS3 exkluzívok listája jobb (nincs több rajta, de a játékok minőségei jobbak) meg felsorolok pár játékot amik eredetileg XBOX exkluzívnak indultak, majd kiadták más platform-ra is:
Fable-PC
Fable3-PC
Ninja Blade-PC
Bayonetta-PC
Most így ennyi jutott eszembe. God of war-t láttál PC-n vagy BOX-on? Esetleg Uncharted-et, Little big Planet-et, Gran Turismo-t (stb.)? PS3 vs. XBOX 1-0 (meg kell említeni hogy több (nem minden) XBOX exkluzív játékot fordítanak le magyarra mint PS-en, de ez csak akkor számít ha nem tudsz angolul)
Azt is bele kell számítani választáskor, hogy mennyit kell utána költened rá. A PS3 5-10 ezer forinttal drágább, ez tény. De utána nem kell annyit költened rá a következők miatt:
-Ingyen multi
-Kapásból Blue-ray ami most még lóf*szt se jelent, de 3-4 év és minden film csak azon jön ki.
-A játékok (nem mindig, de sokat látni) olcsóbbak rá, mivel Magyarországon az XBOX-nak jobb a reklámja, több embernek van, mint PS3-a ezért a játékokat is jobban veszik rá ami miatt mivel jobban van rá kereset jobban emelkedik vagy kevesebbet csökken. Mivel itt úgy sem hisz senki az utolsó érvemnek itt van pár példa:
PS3 4200FT: [link]
XBOX360 6500ft: [link]
PS3 5900: [link]
XBOX360: [link]
PS3 XBOX360 2-0
Meg kell említeni, hogy az XBOX kinectje jobb mint a PS move-ja, szóval ha mozgásérzékelő miatt vennél konzolt akkor az XBOX a jó választás.
PS3 XBOX360 2-1
Ha haveroknak van konzol akkor olyat vegyél ami nekik van, mert tudtok multizni meg kölcsönadogatni. (Én nem ezt tettem, de nem bántam meg)
Amellett sem lehet elmenni, hogy a Microsoft fejleszti az új XBOX-ot (ha úgy tetszik 720) ami a hivatalos bejelentés szerint jövőre jön, ami azt jelenti hogy még nagyábol (a PS2 példáját követve) 2 évig fognak még rá fejleszteni. Ezzel szemben a Sony azt nyilatkozta, hogy ők még minimum 5 évet ki szeretnének húzni a PS3-al és eszük ágában sincs lecserélni.
PS3-XBX360 3-1
Valamint ez nem érint mindenkit, de az XBOX-nál az új játékdemók később jelennek meg, ha nem vagy Gold tag (nem sokkal 1-2 héttel) De ez csak a nagy játék fanokat érinti.
Aztán van a sok kis elhanyagolható extra a PS3 mellet mint PL a:
-Böngésző
-Blue-ray olvasó
-3D kompatibilitás
-STb.
Remélem nem esnek majd nekem az XBOX Fanok mert próbáltam észérvvel érvelni és nem csak a másik tábor konzolját szidni. Remélem tudtam segíteni, aki meg vitázgatna velem azzal szívesen teszem, akár itt akár privátba amíg az észérvekkel és kulturáltan teszi.
Ui: Bocs hogy sokat írtam, csak jött...és jött...és...
Nem a legdrágább helyeket kell nézni ahol játékok vannak,van olcsóbb is!
Bayonetta(Xbox360)3990.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!