Windows 7-ről át tudok menteni képeket Ipadre?
Figyelt kérdés
Szeretnék Ipad 3-ra sok képet feltölteni a gépemről. Csakhog az Windows 7 és nem Apple. Lehetséges? Vmint nagyon drágák az App Storeban az alkalmazások? Csak ennyi2012. szept. 17. 16:57
1/3 anonim válasza:
Természetesen fel lehet tölteni, mindössze az iTunesra lesz szükséged hozzá az apple weblapjáról.
Az alkalmazások szerintem nem drágák, legtöbből van ingyenes is. De 0,79 euro nem sok érte, meg megoldható ingyensen is, de ezt nem nagyon szeretném reklámozni...
2/3 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ. esetleg még annyi, hogy egy 16 GB-ba mennyi alkalmazás/zene/kép fér bele? Jobban megéri egy 32-es?
2012. szept. 18. 17:45
3/3 Multigod97 válasza:
én úgy vettem 64gb-et, hogy kb 23gb-t használok kb 4.5 gb a videó és zene együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!