Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Nem fényképez a fénykepezogepe...

Nem fényképez a fénykepezogepem. Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
Kb egy hete leejtettem a foldre fenykepeyogepem,ami be volt kapcsolva... Mikor be szerettem volna kapcsolni ujra,bekapcsolt,de nem tusok vele fenzkepeyni.Fekete cucc jon ki ha szeretnek fenzkepezni. Mit tegyek,hova erdemes elvinni? Menyi ido utan javitsak meg:?

2012. szept. 14. 16:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szóval megnyomod az exponáló gombot és az univerzumot betöltő fekete anyag jön ki ? Hm... érdekes. Lehet, hogy megbomlott a tér-idő kontinoum.

Szerintem legjobb lenne a sóhivatalba elvinni. Ott várnak pár napot, egész pontosan 35 óra 42 perc után állnak neki javítani.

Mondhatnám, hogy Piripócson , a Harap utca 4.-ben ( a Kutya-Tár mellett ) van egy nagyon jó szervíz, de szerintem a te géped típusát pont nem javítják mert szupertitkos lehet - még magad sem írtad le. Meg ugye lehet, nem is Piripócson laksz.

Gondolom garanciajegyet sem adtak ahhoz a fényképezőgéphez a lelketlen kufárok kik rádsózták a fotóapparátot, így márkaszervizet sem tudsz keresni.

2012. szept. 14. 16:32
 2/8 anonim ***** válasza:
* szerviz, feketeanyag
2012. szept. 14. 16:34
 3/8 A kérdező kommentje:

fényképezogép márkás :// épp az a baj:/ Cannon. . .

Megnyomom az exponáló gombot,lefényképezem,de csak sotétséget látni. Minden elfeketedik. :( mit tegyek most.? :'oo nemsokára erdei suli és nagyon kéne

2012. szept. 14. 16:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk vedd le az objetkív takarót, ha van ilyen.
2012. szept. 14. 18:15
 5/8 A kérdező kommentje:
Olyan nincs rajta ;( szóval mit tegyek.?
2012. szept. 15. 12:39
 6/8 kesztix válasza:
Szerintem menj a fenébe. Kb. az agyadban is egy nagy feketeség lehet. Te tényleg ennyire sötét vagy?
2012. szept. 15. 13:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Hali

"Kb egy hete leejtettem a foldre fenykepeyogepem,ami be volt kapcsolva..."

Nem értem mit vártál, ezért van a csuklópánt, ha van rá garancia,akkor oda ahol vetted, ha nincs gari rá akkor:

[link]

2012. szept. 17. 20:25
 8/8 A kérdező kommentje:
probléma megoldva. . . :$
2012. okt. 14. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!