Nem fényképez a fénykepezogepem. Mi lehet a baja?
Szóval megnyomod az exponáló gombot és az univerzumot betöltő fekete anyag jön ki ? Hm... érdekes. Lehet, hogy megbomlott a tér-idő kontinoum.
Szerintem legjobb lenne a sóhivatalba elvinni. Ott várnak pár napot, egész pontosan 35 óra 42 perc után állnak neki javítani.
Mondhatnám, hogy Piripócson , a Harap utca 4.-ben ( a Kutya-Tár mellett ) van egy nagyon jó szervíz, de szerintem a te géped típusát pont nem javítják mert szupertitkos lehet - még magad sem írtad le. Meg ugye lehet, nem is Piripócson laksz.
Gondolom garanciajegyet sem adtak ahhoz a fényképezőgéphez a lelketlen kufárok kik rádsózták a fotóapparátot, így márkaszervizet sem tudsz keresni.
fényképezogép márkás :// épp az a baj:/ Cannon. . .
Megnyomom az exponáló gombot,lefényképezem,de csak sotétséget látni. Minden elfeketedik. :( mit tegyek most.? :'oo nemsokára erdei suli és nagyon kéne
Hali
"Kb egy hete leejtettem a foldre fenykepeyogepem,ami be volt kapcsolva..."
Nem értem mit vártál, ezért van a csuklópánt, ha van rá garancia,akkor oda ahol vetted, ha nincs gari rá akkor:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!