Van egy X-box 360-am. Már nagyon rég nem játszom. A Múlt héten kivételesen betettem a Bioshockot és azt tapasztaltam hogy akadozik a játék. Mi lehet a baj? Olvasó fej tisztítás? Ha igen, akkor azt el tudom végezni én is?
Figyelt kérdés
Hogy kell szétszedni És mivel tudom tisztítani az olvasó fejet, már, ha az a hibája? Majdnem egy évig itt állt. Annyira beporosodott volna?2012. szept. 13. 09:52
1/9 anonim válasza:
Telepítsd fel az Xbox360 HDD-re a játékot és úgy próbáld meg.
2/9 A kérdező kommentje:
Hogy tudom feltelepíteni, mert ez egy régi 2006-os gép 20-as vinyóval?
2012. szept. 13. 19:38
3/9 anonim válasza:
A Bioshock nem 20GB valamit törölj a vinyóról ha tele van,hogy az amivel játszani szeretnél ráférjen.
4/9 A kérdező kommentje:
Én ezt értem, hogy vinyóról is lehet játszani, de attól még a gépnek problémája nem oldódik meg.
2012. szept. 13. 22:29
5/9 anonim válasza:
Azért próbálj ki 1-2 játékot a Bioshock-on kívül hogy azoknál is csinálja-e az akadozást.
6/9 A kérdező kommentje:
Oké.
2012. szept. 14. 08:19
7/9 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam a F.E.A.R c. játékkal. Azzal nem csinálta ezt.
2012. szept. 14. 22:11
8/9 anonim válasza:
Hát nincs más megoldás a Bioshock-ot pattintsd fel a vinyóra és hagy szóljon!
9/9 A kérdező kommentje:
Hát az lesz, de azért megtisztítom a fejet is.
2012. szept. 14. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!