MP3 lejátszó frissítése. De hogyan?
a sz.gép abszolút nem érzékeli az Mp3 lejátszót mint USB eszközt.szóval elvileg frissíteni kell.de rögtön az elején el is akadtam:(
elővettem a kis cd-t,meg a használati utasítást.
UPGRADE THE UNIT fejezetet kikerestem:
ezt írja:
1.Enter the main menu
2.press "next" button to select "system setting"
3.press "mode" button to enter "system setting"
4.press "next" button to select "firmware upgrade" and press "MODE" to enter it
5.Connect the unit with PC
6.running the upgrade tool "mp3player upgrade" in computer.Click "select new edition fimware" button
7.select the new program(in the attached disk)
8.click "starting upgrade"
The system start upgrade.
9.upgrade succeed.The unit showing is folllowing:
(itt egy ábra van..)
angolul tudok,szóval értem az utasításokat.
de már az 1.pont nem tiszta.milyen főmenübe kell belépnem???a kis cd-t beraktam(E meghajtóként érzékeli a gép)3 mappa van rajta:
bin
tool
readme
ezken belül is van csomó olyan amit nem értek...
DE a kis cd-t elvileg csak az 5.lépésben kell betenni...akkor addig hogy jutok el? és utána mit csináljak?
bocs h.ilyen részletes vagyok,de már mindennel próbálkoztam,aztán feladtam,mert meguntam és felhúztam magam.)
most 2 hét után kezdtem neki újra:Ohátha összejön.
előre is köszi ha valaki türelmesen segít majd nekem.)
Szerintem az "enter the main menu" az MP3 lejátszó menüjére vonatkozik. De ha nem ismeri fel a számítógép, mint külső eszközt, akkor vagy vmi driver progit kell előbb telepíteni, vagy - rosszabb és ritkább esetben - hibás az eszköz. Más gép se ismeri fel?
Egyébként milyen típusú mp3 lejátszóról és op. rendszerről van szó?
sajna egyáltalán nem ismeri fel:(amikor bedugom az USB-t az a kis csatlakozási hang megvan,de semmit se kelz ki.(
MyAudio a márka,Windows Xp Professional op.rsz.
Van mikor olyan szemét a win, h ha abba az usb bemenettbe mást akarsz bedugni, mint előtte, akkor nem ismeri fel.
Szerintem próbálgasd végig a gépen az összes usb bemenetet.
Szia!
Már jó néhány hónapja linux-ot használok és legtöbbször a különböző eszközök felismerése terén nincs ilyen problémám.
Én az Ubuntut használom, de állítólag a Mandriva is jó, mindkettőnek nagyon jó a magyar nyelvű támogatottsága.
Lehet, hogy a telepítő CD-n az USB-nek is van egy külön telepítő driver-e. Be kellene tenned újra a telepítőt és megnézni, hogy van e rajta ilyen. Gyakorlatilag ha beteszed akkor automatikusan indul a CD és ott ki tudod választani a telepíthető dolgok közül.
Nekem a Samsung D-900 as mobilomat is csak így ismerte fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!