Szerintetek van olyan digitális fényképkeret, amelyikre távolról, neten keresztül lehet feltölteni a képeket?
A leírás szerint összeköthető a számítógéppel.A számítógép pedig, lehet egy hálózat része is.
Szia Belapus!
Köszi a válaszod! Az összekötés alatt az USB portra gondoltál? Végülis az sem rossz, bár az feltételez egy működő számítógépet is - de végső soron nem valószínű, hogy olyat fogok találni, amiben lan kártya van és direktbe beköthető hálózatba, saját IP címmel.
Már csak az a kérdés, hogy annak a számítógépnek az USB portjára kötött képkeretet el lehet-e érni távolról...?
Távoli asztal kapcsolattal, szerintem, mindenképp.
Wifi vagy egyéb vezeték nélküli kapcsolat ? Ha még nincs is, valószínűleg megoldható technikailag.Előbb-utóbb.
Hát akkor marad a távoli asztal... (csak mert a nagyszülőknek venném, akik 80 km-re laknak tőlünk és nem bízom benne, hogy ők valaha is frissítenék az unokáik képeit, de ha nekem van egy távoli elérésem, akkor akár én is meg tudnám tenni...)
Ok , köszi (és bízzunk abban, hogy a technika előbb-utóbb utóléri az elképzeléseket...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!