Nikon vs Fujifilm fényképezőgép? Szerintetek melyik a jobb?
Figyelt kérdés
Kb 20eFt szánok rá, és eközött a két márka között gondolkozom, ha nikon akkor s3000, ha fujifilm akk Fini PixJV300
(talán! még nem határoztam. ajánlhatnátok vmit :)
2012. szept. 10. 20:54
11/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Igazán sokat segítettetek! Nem is gondoltam h ilyen komoly segítséget kapok! :) Ment mkinek a hasznos!
2012. szept. 11. 08:40
12/14 anonim válasza:
Ha egy kicsit feljebb srófolhatnánk a rászánt összeget, én megpendíteném a NIKON COOLPIX L810-est. Ez egy ultrazoomos gép, azt gondolom, amatőr szinten mindent tud, amit lehet. Igaz, hogy kb. 60 ezer forint, de ezért 16 MP felbontást, 26 x-os zoomot és HD videokamerát is kapsz egyben.
Ha nem sürgős, gyűjts még egy kicsit :)
13/14 A kérdező kommentje:
igazából elég sürgős, nem tudok már gyűjteni hozzá, meg ha tudnék akkor se szívesen szánnék rá többet. csak egy kis gép kell amit alkalomadtán elő lehet kapni :) ez amit belinkeltél meg elhiszem h nagyon jó, de méretre nekem már nagy :) meg ez már túl haladja az én elvárásaimat :)
2012. szept. 11. 17:32
14/14 gergoap válasza:
20.000 Ft-ért csak olyan gépet kapsz, aminek képminősége hasonló egy jobb mobiltelefonéhoz. Összegezve: ennyi pénzért nem célszerű gépet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!