Milyen laptopot/notebookot ajánlotok 120ezer körül?
ha lehet konkrét gépet linkel megköszönnék), ill melyik gyártótól ne is nagyon válogassak ?
Szeretnék rajta játszani is, egy kis pénzt még talán hozzá tudok tenni, de ink. ennyiből kéne megoldjam, már ha lehet!
Köszönöm a válaszokat előre is .
Én is hasonló helyzetben vagyok. Ezt nézegetem mostanság:
Ha készpénzzel fizetnél akkor pár helyen ennél picit még olcsóbban is hozzá tudsz jutni. Bankkártyával vásárolva szerintem itt a legolcsóbb.
i3-as proci van benne, 4 GB memória, 500 GB HDD... ha megnézed a vele hasonló árban lévő gépek felszereltségét akkor ez elég jó ár-érték arányú szerintem.
Szóval én lehet ezt fogom venni, bár persze nézelődöm még amíg el nem határozom magam a vásárlásra tényleg, de szerintem ez lesz belőle.
Olyanra szerintem ne hallgass, hogy "vegyél xxx-t mert az a király!!" vagy "ne vegyél xxx mert az örökké tönkremegy" Más forumokon meg épp az ellenkezőjét írja le valaki... erre nem lehet építeni. Nyilván mindig van ami jobban sikerül, van ami könnyebben meghibásodó példány. Szerencse is kell hozzá. Én úgy tervezem, hogy 2 év garancia van, addig mindenképp működik és minden további működése ajándék. Akármilyen notebookot is veszek, a garancia lejárta után már csak a szerencsén múlik mikor romlik el esetleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!