Xbox 360, vagy PS3 a jobb?
Annyi ilyen jellegű kérdést találsz itt a GYK-n keresgélj és olvasgass, amúgy meg mindenki a sajátját fogja Isteníteni, igaz nekem Xbox 360-om van, amivel teljesen meg vagyok elégedve és nem is szándékozom váltani! :)
De tényleg, amit mondtam nézz körül, írd be a keresőbe, hogy Xbox 360 vs PS3 és ki fog dobni egy csomó ilyen jellegű kérdést!
PS3.
Blu-Ray, 3D, Normális Internet, Ingyenes Multiplayer, Jobb Exkluzív Címek.
Csak ennyit mondok :)
Akkor ezek szerint a PS3 előnyeit szabad csak méltatni a hátrányait nem.Az Xbox360-ról persze mindent lehet mondani csak azt nem hogy jó.Ezt nem nagyon értem.Ez egy PS hozzászólás egy oldalról aki nem annyira elfogult:
Az első modellekben amiben a Cell/RSX is 90nm/90nm-esek voltak azok minimum 200W-ot maximum 380W-ot zabáltak. A 65nm/90nm-es modellek már 160W/280W-ot ettek, de a 65nm/65nm-esek már 130W/280W-ot. Az újabb Slim modellekben 45nm/65nm-es procik vannak amik 100W/250W-ot esznek már csak. Ebben a legújabb Super Slimben 32nm/28nm-esek lesznek már a cuccok, így csak 80W/180W-ot esznek majd! Ezért éri meg megvenni, illetve lecserélni a régebbi modelleket.
Nézd meg a két konzolra elérhető exkluzív címeket és amelyik tábor felhozatala jobban bejön, azt válaszd!
Személy szerint nekem ebből a PS3 lett a befutó és nem bántam meg! :)
Mind a kettő jó.
Multiplatform címeket viszont kizárólag boxon told.
Még annyit hogy az Xbox Live-on most már elérhető a youtube és hamarosan Skype is lesz rajta.A 12 hónapos Live 7500Ft ami visszaosztva havi Kb. 600Ft!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!