Hol találok valami leírást a hangosításról?
Nem csináltam még semmi ilyet, viszont felvettek egy munkahelyre, ahol majd párszor kell ilyet csinálni, mondtam, hogy ezt nem tudom, mire azt mondták, hogy nézzek utána és jó lesz, elvileg nem nehéz.
Csak sajnos nem igen találok valami általános leírást a neten, mivel még azt se tudom milyen hangosítási rendszer van a munkahelyen, mert még nem kezdtem el dolgozni és addig nem is férhetek hozzá a cuccokhoz.
Tudtok valami általános leírást adni (vagy itt válaszban vagy egy webhelyet) amin érthető nyelven (ezen az oldalon belefutottam olyanba pl. végfok, amit nem tudok, hogy mi, éppen ezért az ilyen szakszöveges leírásokat nem tudnám megérteni) van leírva egy ilyen összekötés?
Sajnos itt ezt a szakmát nem fogod tudni megtanulni...én is régen foglalkozok már elektronikával, erősítők tervezésétől a kivitelezésen át és sok egyéb kapcsolódó elektronikus és hibrid "kütyüvel" de az alapok nélkül nekem sem menne.
Vannak törvények, fogások, szabályok, számítások, szabványok amiket meg kell tanulni, hogy egyáltalán valami rálátásod legyen erre a témakörre.
Én azt hiszem, hogy vagy egy rokon tett be oda téged, hogy legyen valami munkád aztán majd megtanulod...vagy aki felvett annak halvány lila fingja sincs arról milyen munkára is alkalmazott.
Akár így akár úgy - hangsúlyozom nem hibáztatlak - csak szorgalmas tanulással lehet áthidalni ezt a nehézséget ami itt legfeljebb konkrét kérdésekre adott válaszok, linkek, példázatok stb. formájában ad némi segítséget de az oroszlánrésze a dolognak nálad marad megtanulásra.
Arról nem is beszélve, hogy ennyire felkészületlenül ha mégis nekiállsz össze-vissza dugdosni a cuccokat még tetemes anyagi kárt is okozhatsz ami bizony rád visszavezethető és téged fognak elmarasztalni anyagilag is.
Köszi a válaszokat, elolvasom a belinkelt dolgokat.
Karesz6969: Az álláshírdetésben erről nem volt szó, csak az interjún és ott is másodlagosan, hogy ezt is kell majd néha, de több szó erről nem esett.
Értem Te szegény:-)))
Ha már rendesen belegabalyodtál az információkba (az jó mert akkor már vannak)nyugodtan kérdezz, segíteni fogunk.
JÓ TANULÁST...amennyiben tényleg komolyan gondolod:-)
Nos, ma túlestem rajta. :)
Valóban nem volt nehéz. Az egyik hangszórót az A-ba, a másikat a B-be kellett dugni, be kellett kapcsolni és azután már csak csavargatni kellett a tekerőket a pulton. Rádiós volt a mikrofon, az is egyből szólt, meg még egy gitárt is rákötöttem a Mic5-re. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!