Milyen laptopot ajánlanátok nekem?
Figyelt kérdés
Szeretnék laptopot vásárolni, de sajna én lemaradtam a számítógépeknél, mert nekem csak egy egyszerű gépem van. Viszont eléggé rossz állapotban van, 5 megás netem van amivel nem kéne, hogy lassú legyen, de állandóan lefagy, nem tudok 2 oldalt egyszerre nézni, vagy youtube-ozni. Hát már elég régi.Régóta szeretnék laptopot, de mivel kb. a felét fizetem én a másik felét anyukám, ezért túl drágát nem vehetek. De nem is értek hozzájuk, hogy vásárlásnál mit kell nézni. Láttam most az euronics újságban, hogy már van 68 ezerért is laptop 2ram 320HDD, de rákerestem a neten erre a laptopra és pl. nincs benne dvd író -.- gondolom, hogy mindegyikben van valami ilyen "átverés". Nekem olyan kéne, amiben elegendő memória van, jó lenne, ha tudnék rajta játszani is stb.. Kinek milyen laptopja van és mennyiért vettétek??? Légyszi írjátok le a tapasztalatokat.2012. szept. 8. 08:58
1/4 anonim válasza:
A laptop nem játékra van. 2. A játékra való laptopok messze 100.000 ft fölött vannak. 68.000 notebook-ok vannak gyenge procival, ami csak is munkára vagy netezésrw ajánlott. Általában az ilyen 60-70 ezres gépekben 1.4-1.6-Ghz-es procik vannak, amik csak office csomagot bírják, meg a netet.
Játékra való gépek: 120.000 ft-tól
Játékra való laptopok: 140.000 ft-tól
Munkára való gépek: 40.000 ft-tól
Munkára való laptopok: 60.000 ft-tól
A munkát azt úgy értem, hogy netezés, filmezés, meg office cuccok, plusz dokumentumok kezekllése. A továbbtanulshoz egy 60.000-es gép is elég.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Így jobban értem. [link] és ezzel tudnék már játszani? vagy mekkora proci kellene hozzá? nem a legújabb 3D játékokra gondolok, de azért valamilyen játék csak fut rajta!?? Régen volt egy haverom, aki ilyen lövöldözős medal of honor stb. hülyeségekkel játszott és azok nekem is bejöttek, azért jó lenne, ha legalább a kicsit régebbi játékok futnának rajta :((( sajna amég suliba járok, addig nem lesz több pénzem rá..
2012. szept. 8. 09:35
3/4 anonim válasza:
TE most fiu vagy lány vagy ?
A szöveged alapján fiu, de csak egy lány venne piros laptopot !
Már fenn is írták hogy a játékra is alkalmas laptop drágább !
Ez alkalmas játékra :
4/4 A kérdező kommentje:
ez is 1.4 GHZ-es, az előző válaszoló azt mondta, hogy az nem jó.. -.- most akkor mi??? mondtam nem a legújabb játékkal akarok játszani, jó nekem a régi is pl. az ilyen 2-3 évesek
2012. szept. 9. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!