Melyik a legjobb antennaerősítő?
A nyaralónkban nagyon rosszul jön be az a 3 csatorna is ami van. Ahoz szeretnék egy hiper szuper erősítőt. (csak most aztse tudom ott milyen van) De milyen értékek a jók?
Mit kell néznem? ( dB ,mH)
Ezt az egészet valahol "mélyen" kell kezdeni.
Egy hiper-szuper antennaerősítővel mire mész akkor, ha nincs olyan jeled, amit érdemes felerősíteni? Ugyanis ha nagyon zajos a jel, akkor az antennaerősítő a zajra is ráhúz, nem csak a hasznos jelre, vagyis még rosszabb lesz, mint volt.
EZÉRT én azt javaslom, hogy egy ANTENNÁT vegyél, ne antenna erősítőt, és azt megfelelően állítsd be. Hazánkban jó antennával szinte BÁRHOL fogható megfelelő minőségben az adás.
De lehet, hogy a már meglévő antennádat is elegendő lenne megfelelően beállítani, esetleg átkábelezni.
Amúgy egy erősítésnél mindig a bemenő és a kimenő jelszint a lényeg. Ebből is a "mit mire" erősítés.
De első ízben én úgy állnék neki, hogy a meglévő rendszert ellenőrizném, aztán egy antennát vennék, ha a meglévő nem jó (már 2-3e Ft-ért szuper antennákat kapsz. Persze lehet venni 35e Ft-ért is!)
ahogy rákapcsoltam a belső erősítőt láthatóan jobb lett a kép de még kásás mindig.
ezért kéne erősebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!