Miért szerettek játszani PS3-on vagy más konzolon?

Figyelt kérdés
Miért jobb rajta játszani mint egy gépen?
2012. szept. 7. 14:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem jobb , csak egyszerűbb sokaknak, azoknak akik nem értenek a géphez, ők vannak a többen !
2012. szept. 7. 15:14
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem nintendo wii-m van és azért szeretek vele játszani mert más mint egy számítógépes játék, pc-n ps3-on xbox-on csak nyomogatsz pár gombot és kész, nem mondom hogy rossz az csak arra elég a pc, viszont wii-nél teljesen más ott ugrálsz ütögetsz meg minden sokkal realisztikusabb a nem valósághű grafika mellet mint nyomkodni egy gombot miközben majdnem olyan mintha ott lennél(legalább is grafikai szempontból)
2012. szept. 7. 15:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Én pl. értek a PC-hez is elég komolyan (lehet nem tudnék egy fullos programot írni rá, de ezen kívül eléggé otthon vagyok a témában), és mégis PS3-mat preferálom.

Okai az egyszerűség, PC-n szenvedek eleget, ha játszani akarok akkor kikapcsolódni akarok, abba meg nem segít az, hogy ilyen patch-et töltsek le, ilyen kompatibilitási hiba van, stb.

Illetve a játékfelhozatalban is enyhén erősebb a PS3, Uncharted, The Last of Us, Heavy Rain és Killzone már elég ok mellette, de ez még a listának csak egy nagyon kis része.

PC egyetlen előnye a grafika, amiben egyértelműen jobb, ha foglalkoznak a játékkal, de mivel a PC-s játékpiac elég jelentéktelen, ezért gyakran egy az egyben megkapja a konzolportot, hatalmas különbség csak kevés játéknál van.

2012. szept. 7. 16:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Mert megveszed a játékot beteszed a gépbe és egy perc múlva már játszol is vele nem kell semmivel problémázni.
2012. szept. 7. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!