PS3-on vagy PC-n szerettek jobban játszani?
És miért?
Most azon gondolkozok hogy a gépmebe most csak egy integrált videókártya van és hogy vegyek e bele egy jobbat a játék miatt vagy vegyek egy PS3-at!
Én a PC-t szeretem jobban. 60 fps, jobb irányítás shooterekben, PC exkluzívok, le lehet tölteni a játékokat kipróbálásra (ennek köszönhetően PCre szart még nem vettem), általában szebb graf, és barátaim is szinte mind PCsek, ezért tudunk együtt játszani.
Azt ajánlom, nézd meg, melyik játékai tetszenek jobban (csomó játék van konzolon, ami PCre nem jelent/jelenik meg, pedig rengeteget játszanék vele), meg esetleg barátoknak/ismerősőknek milyen van, akikkel játszanál.
Ez emberfüggő. Ha nem lenne PS3-om és PC-n kéne játszanom valószínűleg inkább nem játszanék egyáltalán.
Régen nagy PC-s voltam, de amióta van PS3-om nem tudnék visszaváltani rá.
PC egyetlen előnye a grafika, de az is csak ritkán, mert sokszor egy az egyben a konzolportot kapja meg, és még csúnyább is, mint konzolon (köszönhető a szar PC piacnak, alig vesznek rajta játékot).
PS3 nagyon egyszerű, hazamész munka/suli után nem fog ba..tatni a Windows, hogy frissíts, meg ez nem jó, az nem jó, berakod a játékot, és megy úgy, ahogy azt a készítők eltervezték. Ráadásul joystick-kal kanapéból/ágyból sokkal kényelmesebb, mint egy székben ülve bill+egérrel, arról már nem is beszélve, hogy minimum 32"-es tv-n kicsit nagyobb az élmény, mint egy 21"-es (és akkor az már nagynak mondható) monitoron (oké, tudom, hogy PC-t is rálehet kötni tv-re gond nélkül, de mégsem arra találták ki).
Illetve a PS3 exkluzív játékok is nagyon jók (ez a fő ok, ami miatt PS3 vásárlására adtam a fejem még régen).
Heavy Rain akkora élményt nyújtott, mint eddig még egy játék sem, pedig játszottam már sokkal. Illetve a többi is nagyon jó (csak a Heavy Rain-t nem tudja megközelíteni egyik sem, majd a Beyond talán), Uncharted, Killzone, God of War, Gran Turismo, MGS4, Infamous, LittleBigPlanet, és még sorolhatnám nagyon sokáig.
PS+ is nagyon jó cucc, előfizetsz 11k-ért egy évre, és simán kapsz 200k értékű játékot (ha azt nézzük, hogy nem vadonatújan veszed a játékot, hanem használtan még úgy is 100k minimum). Plusz rengeteg jó szolgáltatása van még, az "ingyen" játékok mellett.
A legnagyobb baja, hogy pl. Netflix itthon nem elérhető (bár ez nem a PS baja, PC-ről sem elérhető), pedig rohadt jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!