Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen 3D LED tv-t ajánlanátok...

Milyen 3D LED tv-t ajánlanátok 37"-42" méretben, max.160-180 ezer Ft-ért?

Figyelt kérdés
DVB-T,DVB-C,CI mindenképp szükséges, és lehetőleg kis fogyasztású legyen.

2012. szept. 5. 23:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Ebbe az árba leginkább ezek férnek bele:

Samsung UE-40ES6100

Samsung UE-32ES6100

Én mondjuk ezt venném ennyiből:

Samsung PS-51E490

de ez nem felel meg a feltételeidnek.

2012. szept. 6. 09:12
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi, a 40"-os amit írtál nekem is szimpatikus.

A 32"-os sajnos kicsi.

A plazmát miért vennéd? Nekem az nem tetszik benne, hogy nem full HD-s és elég nagy a fogyasztása.

2012. szept. 6. 11:31
 3/4 anonim ***** válasza:

A plazmáknak szebb a képe az LED TV-khez képest. Kellemes a mérete is. A fullHD-t nem tudom biztosra, a Samsung oldala bizonytalan. Szerintem valamelyik plázába nézd meg élőbe.

A fogyasztás meg relatív. 133W-ot ír a Samsung oldala, ez 2db 60-as égőnek felel meg, ami egy átlagos nappaliba még kevés is lehet(hagyományos izzókról beszélünk). Ha egy asztali gépen nézel filmet egy 15"-ös CRT-n, az sokkal többet eszik.

Nem kell egész nap előtte ülni és kész.

2012. szept. 6. 12:24
 4/4 anonim válasza:
LG 42LM620S
2012. nov. 30. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!