Mi a különbség a sima, a Classic és Bundle XBox360-as játékok között?
Általában semmiben.
Lehetnek olyan kiadások, amikben a DLC-k is benne vannak, talán a bundle ilyen lehet.
Értem , és hol van feltüntetve a borítón a különbség ? (mondjuk mind1 mert én mindig a 'sima' X360-as játékokat veszem meg,csak kiváncsiságból kérdezem)
UI : Kérdező, bocs akkor a félrevezetésért
Nekem a Fable II. kapcsán tűnt fel, hogy van olyan Tok (borító) amin simán csak Fable II. van feltüntetve, s van olyan is amikor Fable II. Classic.
A Classicnál -ha jól emlékszem- a borító kép körben zöld keretes.
Nekünk új, slime konzolunk van. Most keresgélek hozzá játékokat. Az árak miatt főként régebbieket, vagy használtakat, és mér 2-3 éves játékoknál is többször találkoztam ezzel a fentebb leírt megkülönböztetéssel.
Logikusnak tűnik, amit Te is írtál, hogy a Classic a régebbi konzolokra optimalizált változat, de jó lenne pontosan tudni, hogy mi is a helyzet.
Ha valaminek ilyen: [link]
vagy ilyen: [link]
tokja van, akkor az Xbox 360 játék (rá is van írva, hogy xbox 360), csak classic kiadású, csúnyább a borító, nem kapsz füzetet, kevésbé díszes maga a lemez, ezért olcsóbb, de maga a játék teljes és ugyanaz, mint a hagyományos kiadás.
A régi xboxra kiadott játékok máshogy néznek ki, nincs ráírva, hogy xbox 360, a logó is más, valami ilyesmi: [link]
Köszönöm a hozzászólásokat.
Így már mindent értek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!