Nintendo Wii tulajdonosok, meg vannak elégedve a Wii-vel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lenne egy pár kérdésem, ha megengeditek!

1.Meg vagytok elégedve a Wii-vel???

2.Mit gondoltok a Wii grafikájáról???

(Tudom,hogy a ps3-nak, és az X-box 360-nak sokkal jobb a grafikája, de Ti meg vagytok vele elégedve???)

Nekem már a ps1-es grafika is jónak számított, a ps2-é még jobb, a ps3-é meg csúcs!

3. ,,Zavar,, Titeket,hogy jön a WII U,és zavar,hogy nem olyan erős a gép hardverileg, mint a másik kettő???

4.És szeretitek a kimondott NINTENDO játékokat???

Én speciál ezért vettem Wii-t...!!!

Előre is köszönöm szépen! :D :D

2012. szept. 3. 17:57
 1/4 I <3 Bears válasza:

1.Ja.

2.Elmegy,nem olyan hihetetlenül fejlettebb a grafika a GC-hoz képest.

3.Nem érdekel hogy nem olyan erős,csak csináljanak rá jó játékokat.Ha lenne pénzem akkor tuti megvenném első nap,mert a Scribblenauts Unlimited durvajó szerintem.

4.Eeegen

2012. szept. 3. 19:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, adom a zöld kezet, várom még a válaszokat!
2012. szept. 3. 19:41
 3/4 anonim ***** válasza:

1: Igen, kicsit, keveset fogyaszt és tetszik a mozgásérzékelő.

2: A másik kettőhöz képest csúnyább, de a Wii-n másabb stílusú játékok vannak és oda sztem tökéletesen megfelel.

Maga az összkép jó, így nem igazán érdekel a többi.

3: Nekem nem a megjelenés, hanem maga a gép nem tetszik bizonyos szempontból. Az egyik az hogy a gép gyengébb, ami még jó MOST, de majd 1-2-3 év múlva majd meglátszik a különbség, az pedig, hogy kiadják a másik 2 konzolra kiadott játékokat kicsit felturbózva az sokat nem segít, aki már akarta, az kijátszotta őket.

Az egésszel igazából az a gondom, hogy minden réteg felé nyitni akarnak, de valahogy egyik felé se sikerül igazán.

A hardcore játékosoknak nem elég erős, ez az új kontroller pedig jó jó, de valahogy nem az a hatalmas nagy innováció, mint a Wiinél, mondjuk még várjuk meg, hogy megjelenjen, aztán majd elválik. Mondjuk a ZombiU az tetszik.

4: Azokat szeretem, mondjuk aki Wii-t vesz, annak biztos tetszenek, mert biztos nem a cod miatt vette:)

2012. szept. 3. 21:21
 4/4 A kérdező kommentje:

Tehát szívesen játszanál/játszanátok egy Wii-vel, akkor is, ha lesz WII U, vagy más???

Kedves Utolsó!

Köszönöm neked is, jár a zöld kéz!

2012. szept. 3. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!